Jó újévi fogadalom az hogy 21-ben MINDENKÉPP otthagyom a munkahelyemet?
Eleget húztam halasztottam, így elhatároztam: 21 folyamán a gyűlölt nevetséges bért fizető nulla előrelépést kínáló munkahelyemet mindenképp otthagyom.
nem mondok konkrét dátumot hogy eddig meg addig, helyette csak ennyit: 21 folyamán.
Ha lesz új hely ha nem, akkor is otthagyom.
Ha nincs erős elhatározás, 20 év múlva is ezen a szemétdombon leszek. Ha csak várok a csodára az sose jön el.
Így nekem kell elhatároznom hogy akármi lesz, ha piros hó esik, ha a föld visszafelé kezd forogni, nem érdekes, én innen megyek. Nem egyből jan 4-én hétfőn, oké, de megyek.
Ez jó elhatározás?
Azt még mindig nem magyaráztad meg, hogy miért kell ehhez újév meg fogadalom, meg ilyen szarságok? Ez tipikusan az olyan cselekedni képtelen embereknek való, mint te...a két hónap felmondási idő az jövő évben sem lesz kevesebb, cserébe viszont, minél később mondasz fel, annál később tudsz eljönni onnan, te “barom”...
Fck logic..
Oké,mondj fel 60 nap a felmondás+3 hónap amíg kapsz munkanélkülit.
Ennyi idő alatt találsz másikat.
Ha nem mondasz fel, akkor esélyes, hogy benn ragadsz a halogatás állapotában és addig dolgozol ott amíg nyugdíjas nem leszel.
Mivel utálod a helyét,nincs veszteni valódi.
Én 10 évig hallgattam.Már nagyon sajnálom az időt amit elvesztegetett.
" keres mást és felmond..."
ÍÍÍÍÍÍÍÍÍGY van! Na látod megy ez! Épp ezt fogom én is tenni!
Keresek mást ÉS (ha van) felmondok.
Na látod épp ezt fogom tenni.
A semmire nem mondok fel. Evidens.
"Mivel utálod a helyét,nincs veszteni valódi."
Ja semmi.... csak a bevételem, az egy szem bevételem amiből élek és amiből kenyeret veszek magamnak.. tényleg semmi...
Na az a jó.Sokkal motiváltabb az ember, hogy találjon másik helyet.
Inkább elvagy a langyosban.
Szerintem a 2022 és 2023-as fogadalmad is erről fog szólni.
",a csajok is elkerülnek"
Na látod ehhez nekem semmiféle fogadalom nem kell. Azok elkerülnek amúgy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!