Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen újévi fogadalmaid...

Milyen újévi fogadalmaid lesznek 2021-re?

Figyelt kérdés

2020. dec. 24. 10:24
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
91%
Semmilyen.
2020. dec. 24. 10:26
 2/24 anonim ***** válasza:
88%

Fogadalom van csak nàlam de tettek nelkül.

Mivel minden összejött

Nem javulo törés, tanári pikkelés, munkahelyi zaklatás, a baràtom is lassan valszeg elhagy, az albérletezés is nyomaszt.

Nàlam a fogadalom hogy az összes bajt páros lábbal rugom ki az életemböl.

Azaz külföldi orvosokkal helyrehozatom a törèst(ég és föld a kinti es itthoni egészségügy és technologia), aztàn suli, munkahelyvàltàs, lakàsvásárlás, szakitàs.

Csak epp: nincs pénz kimenni külföldre (kinti biztositásom van viszont), lehet masik munkahelyre àt sem vesznek es akkor nem mondhatok fel, es lehet csak alacsonyabb szintü suliba vennének àt ezert kár otthagyni a mostanit, lehet nem birnàm a lakashitelt es tanàcsosabb lenne a fenekemen maradni még es gyüjteni, lehet nem birom elhagyni a baràtom es ö fog en meg bőgök.

De szoval csak olyan jo érzés elképzelni azt hogy robbantom az összes nyügöt ès bajt es ripityára szakad az életemböl, repül a tanár a fönök, meggyogyulok, es sajàt kis birodalomban élhetek és szeretö társsal.

Szoval a feeleng van csak meg. A fogadalom önmagàban.

2020. dec. 24. 10:32
 3/24 anonim ***** válasza:
*nyűgöt
2020. dec. 24. 10:33
 4/24 anonim ***** válasza:
69%
Mindig is végtelenül nagy baromságnak tartottam az újévi fogadalmazást...
2020. dec. 24. 10:45
 5/24 anonim ***** válasza:
63%

- Idénre az volt a terv, hogy lefogyok (109 kilóról, teszem hozzá) - amit nagyjából 80 kilóra képzeltem el (ez sikerült is) - de mint bebizonyosodott ez kevés, így jövőre a 65 kilót tűzöm ki.

- Megnézek 250 animét.

- Félre rakok 2 millió forintot.

- Többet fogok mozogni.

Több nem jut most eszembe.

2020. dec. 24. 10:53
 6/24 anonim ***** válasza:
51%
Többet mozgok, többet tanulok, többet leszek a számomra fontos emberekkel, kevesebbet lógok a telefonon, jobban odafigyelek a vércukorszintemre, az animés listám felét kihúzom (megnézem) és még vannak de nem untatok vele másokat...
2020. dec. 24. 11:00
 7/24 anonim ***** válasza:
52%

Keresek végre egy normális lányt.

Nem hagyom el az eddigi jó szokásaimat. Aszem ennyi.

2020. dec. 24. 11:01
 8/24 anonim ***** válasza:
Megtanulok élni, illetve minden nap edzek vagy sportolok vmit.
2020. dec. 24. 11:01
 9/24 anonim ***** válasza:
80%
Semmit. Anno 10 éve fogadtam meg,hogy többet semmit nem fogadok meg. Ez az első,amit be is tartok azóta is. Azelőtt bármit megfogadtam,sosem sikerült. Elengedtem inkább.
2020. dec. 24. 11:09
 10/24 A kérdező kommentje:
Azoknak, akiknek nincsenek újévi fogadalmaik, miért érzik kötelességüknek lepontozni azokat, akiknek vannak? Írjatok ti is listát irigykedés helyett!
2020. dec. 24. 11:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!