Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen újévi fogadalmaid...

Milyen újévi fogadalmaid lesznek 2021-re?

Figyelt kérdés

2020. dec. 24. 10:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Én se fogadok meg semmit. Ha valami szokásom nem tetszik, akkor azt amint erőt gyűjtöttem hozzá, megváltoztatom. Nem szeretem ezt így kötni, hogy új év meg nem tudom én mi. Miért ne változtathatnak bármikor.
2020. dec. 24. 11:21
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Hiába gondolom ki, marad minden a régiben.
2020. dec. 24. 11:52
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Nincsenek, úgy gondolom, hogy felesleges egy naphoz kötni a dolgokat. Akkor kell elkezdeni a változtatást, amikor felmerül ennek a gondolata.

Számtalan tervem és elképzelésem van 2021-re, némelyik már most jó úton halad, némelyik még a tervezési szakaszban van, de alapvetően az elhatározás nem újévkor született meg. A legtöbb terv a munkámhoz, a tanulmányaihoz és a hobbijaimhoz köthető, de van pár magánéleti dolog, amit a párommal közösen tervezünk.

25/N

2020. dec. 24. 11:59
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Megpróbálok kevesebbet aggódni és leküzdöm a mentális betegségeim. (pánikbetegség, szorongás, deperszonalizáció.)
2020. dec. 24. 12:08
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
#14: Most rákerestem a deperszonalizációra, és megdöbbentem, mert évek óta így érzek (szinte egész életemben), és fogalmam sem volt, hogy van erre egy fogalom. Köszi! Küzdjük le mindketten!
2020. dec. 24. 12:39
 16/24 anonim ***** válasza:
58%

Semmilyen. Nem kell egy uj ev ahhoz, hogy az eletminosegemet javito valtozasokba kezdjek. Mar novemberben elhataroztam, hogy valtoztatok az eletemen, kezdve egy nagyobb sulyfelesleg leadasaval, de mellette igyekszek havonta / kethavonta egy-egy ujabb, epito szokast bevezetni az eletembe.

Illetve a testemen kivul az a szemelyisegemen, kapcsolataimon is dolgozok, mert ezeken is van meg boven mit javitani.

2020. dec. 24. 12:55
 17/24 MolotovPunk ***** válasza:
Semmilyen.A 2020-as év amúgy is pocsék volt...Remélem 2021-ben talán nyáron eljutok valami jó koncertre.
2020. dec. 26. 22:46
 18/24 anonim válasza:

Már nem sokára ,pár óra és új év !! Van itt még valaki?

Egyébként én többet akarok tanulni,feljebb húzni a jegyeimet, olvasni telefonozás/gép helyett, egy játékban egy bizonyos szintet elérni, mozogni, nyelvet tanulni, többet foglalkozni a barátaimmal és nem depizni, elkezdeni figyelni jobban a crushomra, nem lusta lenni

2020. dec. 31. 19:15
 19/24 anonim ***** válasza:
Akinek szikra agya van semmit soha nem fogad meg újévkor mert GARANTÁLT hogy ezekből soha semmi sem lesz.
2020. dec. 31. 19:42
 20/24 anonim ***** válasza:
Ez csak elhatározottság kérdése
2020. dec. 31. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!