Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Jó újévi fogadalom az hogy...

Jó újévi fogadalom az hogy 21-ben MINDENKÉPP otthagyom a munkahelyemet?

Figyelt kérdés

Eleget húztam halasztottam, így elhatároztam: 21 folyamán a gyűlölt nevetséges bért fizető nulla előrelépést kínáló munkahelyemet mindenképp otthagyom.

nem mondok konkrét dátumot hogy eddig meg addig, helyette csak ennyit: 21 folyamán.

Ha lesz új hely ha nem, akkor is otthagyom.

Ha nincs erős elhatározás, 20 év múlva is ezen a szemétdombon leszek. Ha csak várok a csodára az sose jön el.

Így nekem kell elhatároznom hogy akármi lesz, ha piros hó esik, ha a föld visszafelé kezd forogni, nem érdekes, én innen megyek. Nem egyből jan 4-én hétfőn, oké, de megyek.

Ez jó elhatározás?

2020. dec. 31. 19:31
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
91%
Nekem nem. Detto igy vagyok en is. De a semmire 100, hogy nem mondok fel. De haditervem az van hogyan lesz masik
2020. dec. 31. 19:34
 2/47 A kérdező kommentje:
Hát ha egy teljes év alatt nem találok mást, akkor tényleg jobb ha felkötöm magam így ezzel nem is kalkulálok.
2020. dec. 31. 19:37
 3/47 anonim ***** válasza:
71%

Nem új év kell. Nem fogadalom. Az álmok eléréséhez nem. Mert az álmod mindig veled van, benned van. Nem évkezdettől, nem naptártól függ. Csak tőled. Nem fogadalmak kellenek, nem újévi elhatározások. Csak te kellesz. Mert nem a fogadalmakon múlik, hogy valamit megteszel-e az új évben. Csak rajtad múlik. Nem egy évkezdethez kell kötni az álmaidat. Azokat bármikor megvalósíthatod. Ehhez nem kell január elseje. Nem kell új év. Ehhez csak egy kell. Te magad.

Csitáry-Hock Tamás

2020. dec. 31. 19:38
 4/47 A kérdező kommentje:

Jó ilyen bullshit maszlag szarokkal tele a padlás. Ezek 5 ft-ot nem érnek.

JObban utálom az ilyen hűdepozitív vagyok önáltató bullshit szarokat mint a munkahelyemet magát.

2020. dec. 31. 19:40
 5/47 anonim ***** válasza:
79%
Úgy látom, hogy nem csak a munkahelyeddel van gond.
2020. dec. 31. 19:42
 6/47 anonim ***** válasza:
95%

Pedig igaza van. Ha valamit véghez akarsz vinni, azt miért kell fogadalomba önteni?

Tedd meg, hajrá!

Vagy húzd be füled farkad, és hódolj be! De ne áltasd, ne hitegesd magad, annál nincs rosszabb!

2020. dec. 31. 19:43
 7/47 A kérdező kommentje:

"Tedd meg, hajrá!"

csak egy munkahely csere3 nem olyan hogy tedd meg oszt" hajrá... eleve a szerződésem 60 napos felmondási időt rögzít-ami kettő hónap ugyebár.

Hajrá mi? csak tedd meg mi? Ja csak aztán kapom az idézést a bíróságra.

Barmok.

2020. dec. 31. 19:49
 8/47 A kérdező kommentje:
De ez már túl prózai a sok hűdeokos hűdepozitív bullshitesnek gondolom.
2020. dec. 31. 19:50
 9/47 anonim ***** válasza:
100%
Január 4-én beadod a felmondást, márciusban szabad vagy! És bíróság sincs...
2020. dec. 31. 19:56
 10/47 A kérdező kommentje:

És mennyire ésszerű ugye a semmire felmondani egy gazdasági válság közepén, ha nem hajt a tatár, és ott van rá az egész évem (én szabtam a határidőt magamnak...)

Egy értelmes ember azonnal felmondana pont most. Világos.

Nem várná meg míg talál mást, helyette azonnal. Világos.

2020. dec. 31. 19:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!