Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha levéltári adatokkal igazolo...

Ha levéltári adatokkal igazolom, hogy a főnököm anno 89 előtt III/II-es volt, annak van ma munkajogi következménye?

Figyelt kérdés
Vagy csak erkölcsi-etikai következménye lehet? Hogy ha van egy csepp gerince, ezek után nem kell neki lemondania?
2020. dec. 28. 14:47
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

"A III/II az nem kémelhárítás"

de. De azért nem kell itt James Bond sztorira gondolni anno egy utazási irodában a bejövő külföldi vendégeket és a velük kapcsolatba lépő hazaikat tartotta szemmel. És kreált hülye kitalált sztorikat mert valamit szállítani kellett a gazdáinak.

Jaj volt annak a takarítónőnek aki a kelleténél tovább volt egy vendég szobájában mert biztos titokban akkor adta át a jelentését a külföldinek, mert mi más lehetett egy takarító mint idegen hatalmak megvásárolt ügynöke.

2020. dec. 28. 15:24
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Jó sztori Bazsi.
2020. dec. 28. 15:34
 13/19 anonim ***** válasza:
80%
Már bocs, de ki nem sz.rja le mi volt 30 éve. A magadfajta frusztrált gerinctelen senkit én undorítóbbnak tartom. Ha bajod van a főnököddel, akkor állj oda és mondd a szemébe, vagy mondj fel.
2020. dec. 28. 15:37
 14/19 A kérdező kommentje:

"de ki nem sz.rja le mi volt 30 éve. "

nemrég állítottak bíróság elé egy majdnem 100 éves hajdani német tisztet egy 1944ben elkövetett cselekményért.

2020. dec. 28. 15:40
 15/19 anonim ***** válasza:
84%
És? Ennek mi köze ehhez. Az háborús bűn volt. Ez még csak nem is bűncselekmény.
2020. dec. 28. 15:43
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
A mihez tartás végett, - mivel sokan keveritek a szezont a fazonnal: a rettegett és közgyűlöletnek örvendő részleg a III./III. volt. Ez volt a beszervezett vagy meggyőződéses tagokból álló besúgó hálózat. A III./II. elhárítási feladatokat látott el, - pl. külföldi diplomatákat figyeltek meg, füleltek le, ha kémkedtek.
2020. dec. 28. 16:07
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
16, ezt próbáltam neki én is elmagyarázni...
2020. dec. 28. 16:08
 18/19 anonim ***** válasza:
89%
Alapítványi iskola, most egy új történetszállal.
2020. dec. 28. 16:20
 19/19 anonim ***** válasza:
57%

"Hát nézd.... ha ő anno jelentgetett, semmi kifogása nem lehet ha most valaki meg őt jelenti nemde?"

Hát, nekem személy szerint csak azzal lenne a bajom, hogy akkor lesüllyednék az ő szintjére. Én meg mindig a jó oldalon vagyok, nem csinálnék ilyet.

2020. dec. 28. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!