Ha levéltári adatokkal igazolom, hogy a főnököm anno 89 előtt III/II-es volt, annak van ma munkajogi következménye?
"A III/II az nem kémelhárítás"
de. De azért nem kell itt James Bond sztorira gondolni anno egy utazási irodában a bejövő külföldi vendégeket és a velük kapcsolatba lépő hazaikat tartotta szemmel. És kreált hülye kitalált sztorikat mert valamit szállítani kellett a gazdáinak.
Jaj volt annak a takarítónőnek aki a kelleténél tovább volt egy vendég szobájában mert biztos titokban akkor adta át a jelentését a külföldinek, mert mi más lehetett egy takarító mint idegen hatalmak megvásárolt ügynöke.
"de ki nem sz.rja le mi volt 30 éve. "
nemrég állítottak bíróság elé egy majdnem 100 éves hajdani német tisztet egy 1944ben elkövetett cselekményért.
"Hát nézd.... ha ő anno jelentgetett, semmi kifogása nem lehet ha most valaki meg őt jelenti nemde?"
Hát, nekem személy szerint csak azzal lenne a bajom, hogy akkor lesüllyednék az ő szintjére. Én meg mindig a jó oldalon vagyok, nem csinálnék ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!