Más is vette észre azt magán, hogy mivel régebben áldozat volt a személyisége szép lassan átalakult undorítóvá, pont olyanná mint amit anno megvetett?
Sajnos igen, észrevettem magamon.
Igazából csak pont úgy viselkedem bizonyos emberekkel, ahogy ők velem. Ez néha nem tetszik nekik :D a fagyijuk visszanyalt
Én nem így érzem. Persze, nekem is az volt a reakcióm, hogy belefáradtam abba, hogy mások véleményének rabja vagyok és egy idő után leszartam az emberek cincogását meg a pofájukba vágtam, hogy amúgy ők ki az isten fszának gondolják magukat, mikor azt hiszik, hogy érdekel, ha valami nekik nem tetszik...
De alapvetően normális ember maradtam, csak megtanultam kiválogatni az embereket és dolgokat, amiket leszarhatok és megtanultam határozottan fellépni az olyan fsztartályokkal szemben, akik sokáig engem is hallgatásba és megfelelésbe kényszerítettek. De ezt inkább előnyömre fordítottam és védem azokat, akik nem mernek önmaguk lenni. Inkább amolyan "bandavezér" típus lettem, ha lehet ilyet mondani. Aki kihúzza magát és kimondja, hogy "na most próbálj meg elnyomni". De mindig is ilyen akartam lenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!