Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan kezdtetek el anno...

Hogyan kezdtetek el anno dolgozni tapasztalat nélkül?

Figyelt kérdés

Furcsa nekem, hogy olyas sokan dolgoznak. Engem pár nap után kirúgtak mint pályakezdőt mert targoncázáshoz nem volt tapasztalatom , hozzáteszem én mondtam a cégnek, hogy 1 hónapja sem vizsgáztam és összesen 14 percet töltöttem targoncán a tanfolyam+ vizsga alkalmával. Érettségi után még 1 éve pedig áruszállító sofőrnek jelentkeztem, ott pedig az volt a baj, hogy nem volt tapasztalatom kisteherautón.

Most vagy én vagyok ilyen szerencsétlen vagy csak én találok olyan munkaköröket ahová fontos a tapasztalat.

Ügye senki nem úgy születik, hogy van tapasztalata , vagy tévedek?

Ti hány év tapasztalattal lettetek pályakezdők ?

( jó azért bennem is volt hiba, SŐT, sajnos úgy végeztem a munkám ahogy azt tanultam, tehát lassan mentem, dudáltam minden beláthatatlan kanyarba, sőt, még munkavédelmi sisakot is viseltem - ellentétbe a kollégákkal , azok még gázcsere közben is cigiztek )

2019. jún. 9. 22:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
1 évet dolgoztam boltban, vagyis teljesen más területen, mint amit tanultam, de felvettek. 1 évvel késöbb felvettek a szakmámba is. Gyorsan tanulok szerencsére
2019. jún. 9. 22:46
 2/3 anonim válasza:
Diákként dolgoztam 1,5 évet az első rendes munkahelyem előtt. Diákmunkára könnyen felvettek, azóta is mindenhova a tapasztalataim miatt vesznek fel, nem a végzettségem miatt (mert az csak érettségi) :D
2019. jún. 10. 08:18
 3/3 anonim ***** válasza:

Miután egyetemet elvegeztem már volt felevnyi diakmunka tapasztalatom. De ez a valós munkában úgysem ad sokat. Mármint lesz egy rendszer az életedben tőle de valójában mindig az új helyen tanulnod mrg a lényeget a gyakorlatban.

Ha ők ennyire türelmetlenek veled akkor nem hiszem hogy veled van a gond. Menj másikhoz. Aztán alakul majd :)

2019. jún. 10. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!