Hogyan kezdtetek el anno dolgozni tapasztalat nélkül?
Furcsa nekem, hogy olyas sokan dolgoznak. Engem pár nap után kirúgtak mint pályakezdőt mert targoncázáshoz nem volt tapasztalatom , hozzáteszem én mondtam a cégnek, hogy 1 hónapja sem vizsgáztam és összesen 14 percet töltöttem targoncán a tanfolyam+ vizsga alkalmával. Érettségi után még 1 éve pedig áruszállító sofőrnek jelentkeztem, ott pedig az volt a baj, hogy nem volt tapasztalatom kisteherautón.
Most vagy én vagyok ilyen szerencsétlen vagy csak én találok olyan munkaköröket ahová fontos a tapasztalat.
Ügye senki nem úgy születik, hogy van tapasztalata , vagy tévedek?
Ti hány év tapasztalattal lettetek pályakezdők ?
( jó azért bennem is volt hiba, SŐT, sajnos úgy végeztem a munkám ahogy azt tanultam, tehát lassan mentem, dudáltam minden beláthatatlan kanyarba, sőt, még munkavédelmi sisakot is viseltem - ellentétbe a kollégákkal , azok még gázcsere közben is cigiztek )
Miután egyetemet elvegeztem már volt felevnyi diakmunka tapasztalatom. De ez a valós munkában úgysem ad sokat. Mármint lesz egy rendszer az életedben tőle de valójában mindig az új helyen tanulnod mrg a lényeget a gyakorlatban.
Ha ők ennyire türelmetlenek veled akkor nem hiszem hogy veled van a gond. Menj másikhoz. Aztán alakul majd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!