Miért alakul át az ìzlésünk?
Figyelt kérdés
Mikor jelentkezik az ember dolgozni, előre tudja, hogy neki annak a cégnek a logójàval ellátott cipője,zoknija, nadrágja, pólója, sapkája, kesztyűje kell, mert azok a szìnek amiket képviselbi kell, azok benne is megtalàlhatóak. Aztán eltelik 10 év, aztàn az ember más szìnű ruhadarabokat hordana. Miért van ez? 37/N2020. dec. 27. 19:29
1/8 A kérdező kommentje:
*képviselni
2020. dec. 27. 19:31
2/8 anonim válasza:
Az ember idővel tapasztal és ezek a tapasztalatok átalakítják az elmét és így a stílus is változik. Elkezdesz x színű ruhát hordani, aztán idővel rengeteg emberen y színű ruhát kezdesz el látni és azok közül egy csomó megtetszik és látod, hogy másokon hogy néz ki. Utána kedvet kapsz y színű ruhát hordani, ami jól áll neked is és már szereted az y színű ruhákat is. tádáá
Mondjuk ezt a céges fszságot nem értem.
3/8 anonim válasza:
Ez a céges vonal most nekem is fejtörést okozott.
5/8 anonim válasza:
Nahat, 37 evesen rajottel hogy az emberek kepesek valtozni, mert nem robotok. Gratulalok, menj unnepeld meg a csaladoddal ezt a forradalmi agyszulmenyt!
6/8 anonim válasza:
Megnyugodtam, hogy nemcsak én nem értem ezt.
7/8 anonim válasza:
Van egy mondás, miszerint az ember 7 évente változik, ami igaz is. Változnak a trendek, az igények, a kötelezettségek, fejlődik a világ, a társadalmi kör, tehát minden benne foglaltatik a változás körforgásában.
8/8 anonim válasza:
10 év pont elég ahhoz, hogy megund a cégedet, a mindennapi problémákat a folyamatokkal, stb. Ha még erre mindig csak céges egyenruhában kellene dolgoznom minden nap, akkor nyilván arra is ráunnék. Néha jó a változás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!