Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért alakul úgy, hogy ebben...

Miért alakul úgy, hogy ebben a kategóriában túlsúlyban vannak a "jó" munkát végzők?

Figyelt kérdés
Irodai adminisztrátor, kasszás, árufeltöltő, esetleg szalag melletti munkás alig válaszolgat.
2018. szept. 19. 17:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%
A válasz egyszerű: a felsoroltak nem érnek rá egész nap a neten lógni, mert dolgoznak.
2018. szept. 19. 18:04
 2/12 anonim ***** válasza:
68%

Mert akik inkább fizikailag-szellemileg is megterhelő vagy több műszakos munkát végez az alap munkaidőn túl, azoknak lehet többségében nincs ereje vagy ideje a nap végén még a neten szájkaratézni a sok trollal vagy hallgatni más hülyeségét.

Akik pedig inkább szellemi megterhelő munkát végeznek 8-16 között, azoknak lehet többségében a nap végén a neten való gőz kiengedése válik a napi rutin részévé.

2018. szept. 19. 18:05
 3/12 A kérdező kommentje:

Pont az nem értem, hogy az informatikusok, mérnökök, nyelvtudással komolyabb melót végzők stb vannak túlsúlyban.

Azt hinném, az fárasztóbb meló, mint az én 9 órás adatmásolgatásom, nem?

2018. szept. 19. 18:07
 4/12 anonim ***** válasza:
A kreatív munka nem olyan fárasztó, mint a lélekölő monoton tevékenység. Egyébként 2-es fogalmazta meg a legjobban. 1-es voltam.
2018. szept. 19. 18:13
 5/12 A kérdező kommentje:

Hát, hulla fáradt szoktam lenni, de arra gondoltam, kreatív munkában fáradtabb lennék.

Akik "jó" munkát végeznek, nem nagyobb arányban sportolnak, olvasnak regényt, társasági emberek munka után?

Bár gyakorizni lopott időkben, felkelés után, ebéd után, munka közben lopott percekben lehet jól szerintem, legalábbis úgy szoktam

2018. szept. 19. 18:30
 6/12 anonim ***** válasza:
Tipikus magyarok vagyunk, vagy szeretünk dicsekedni, hogy mennyivel jobb, mint másnak, vagy siránkozunk...
2018. szept. 19. 18:31
 7/12 anonim ***** válasza:
Én például csak munkaidőben gyakorizok (mint most), akkor, amikor épp másokra várok, hogy haladhassak a munkámban, de még akkor se itt lógnék, ha nem lenne szinte minden más letiltva az intranetről. Munka után vagy hétvégén eszembe se jut ide felnézni.
2018. szept. 19. 18:39
 8/12 anonim ***** válasza:

Kérdező. Én most értem haza a BMEről, mérnökinformatikusnak tanulok.

Ma reggel egyetem előtt sportoltam. Volt egy óra szünetem az óráim között, akkor programoztam.

Most mielőtt elkezdenék ismételten programozni vagy nagyon száraz tantárgyakra tanulni mint pl.: Analízis pár percet ide jöttem ölni az időt és kicsit pihenni.

Valamennyire élevezem a válasz adást. Olyan mint a szotyizás. Sok értelme nincs, de leköt és valamennyire élvezetes.

2018. szept. 19. 18:50
 9/12 A kérdező kommentje:

Én is sportoltam munka előtt, illetve jelenleg az oop elméletét próbálom megérteni, lopott idők egész nap a gyk.

De hol a többi biorobot?

2018. szept. 19. 18:52
 10/12 anonim ***** válasza:

9# OOP alatt object oriented programmingra gondolsz?

Jaj, ha nem vigyázol te is ilyen itteni értelmiségi munkás leszel :D

2018. szept. 19. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!