Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Túl sokat foglalkozok másokkal...

Túl sokat foglalkozok másokkal, mivel üssem el inkàbb az időt?

Figyelt kérdés
Munkahelyemen megkaptam, hogy bàrmi van, az èn nevem szerepel mindenhol...Mindig másokkal foglalkozok.Mikor szèpen, csendben dolgozok, csak a munkámra koncentrálok, akkor is valaki megemlìt, besaraz, leértèkel, belerángat. Nah, szóval tudjátok. Mindenhol ott vagyok. Mikor a munkámra koncentrálok, nem gondolok senkire, csak a munkámra, meg max. a vásárlókra, mert ugye a munkámat képezik, bármi történik, akkor az èn nevem szerepel mindenhol. Szeretek segìteni, tanàcsokat adni, jobb körülményekért harcolni, de mikor a munkàmra koncentràlok, akkor miért vagyok ott mindenhol,ha csak a munkahelyemen tevékenykedem? 37/N
2020. dec. 27. 13:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Törődj végre magaddal is, nem kell minden beszólást meghallani, ugrani rá.

Főleg nem, ha tudod, hogy a magad munkáját jól végzed.

Nem ismered a magad értékét, ezért kattogsz azon, ha valaki "besaraz, leértékel"?

Nem kerestél, vagy nem találtál még (a munkán kívül) olyan életcélt, értelmes elfoglaltságot, amivel valóban érdemes "elütni az időt." ?

Ha csak a munka területéről tudsz említésre érdemes dolgot, akkor az életed egyéb területén kéne aktivizálni magad.

Nem halhatsz meg naponta azon, ki mit mondott, mivel mart beléd... Szrd le őket.

Aki "szeret segìteni, tanàcsokat adni, jobb körülményekért harcolni," jó eséllyel nem csak a munkája területén tudna magáért és másokért tenni. Lehet, a munkahelyen a beled is kidolgozhatod, akkor sem leszel jó, de semmi más lehetőséged, ahol pozitív tapasztalatokat is gyűjthetnél?

2020. dec. 27. 15:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!