Túl sokat foglalkozok másokkal, mivel üssem el inkàbb az időt?
Figyelt kérdés
Munkahelyemen megkaptam, hogy bàrmi van, az èn nevem szerepel mindenhol...Mindig másokkal foglalkozok.Mikor szèpen, csendben dolgozok, csak a munkámra koncentrálok, akkor is valaki megemlìt, besaraz, leértèkel, belerángat. Nah, szóval tudjátok. Mindenhol ott vagyok. Mikor a munkámra koncentrálok, nem gondolok senkire, csak a munkámra, meg max. a vásárlókra, mert ugye a munkámat képezik, bármi történik, akkor az èn nevem szerepel mindenhol. Szeretek segìteni, tanàcsokat adni, jobb körülményekért harcolni, de mikor a munkàmra koncentràlok, akkor miért vagyok ott mindenhol,ha csak a munkahelyemen tevékenykedem? 37/N2020. dec. 27. 13:07
1/11 anonim válasza:
Fogalmazd át az utolsó mondatot, tedd egyértelművé, mit írtál!
2/11 A kérdező kommentje:
Nem az utolsó mondattal van a problèma. Azzal van a baj, hogy èn mindig törtető voltam a munka szempontjából. Mások mindig jönnek, hogy ez a bajuk, ez ezt mondta, ez mit csinál. Ha valaki egész èvben passzìvan tevèkednykedik azt sem veszik észre. Ha jól dolgozok az is baj, ha motiválatlan vagyok az is. Elvárják a jó teljesìtmènyt a munkahelyen, de a saját szabályaiknak kell megfelelned.
2020. dec. 27. 13:53
3/11 anonim válasza:
És milyen kontextusban kerülsz elő mindig vagy legtöbbször? Nem mindegy, hogy “igen, az Icuka megint lehetne a hónap dolgozója, nem volt egyszer sem hiánya, csomó dicséret van róla a vásárlók könyvében most is” vagy “ez az Icuka már megint rosszul számolta le a bevételt, megint bunkó volt egy vevővel és a főnökkel is összeveszett”.
4/11 anonim válasza:
Nem az utolsó mondattal, hanem veled, ezt értem.
De ha kifejtenéd, a mondat másik felével mit akarsz mondani. Nekem zavaros...
"...de mikor a munkàmra koncentràlok, akkor miért vagyok ott mindenhol,ha csak a munkahelyemen tevékenykedem? "
5/11 A kérdező kommentje:
3# Nem akarok hónap dolgozója jelöltje lenni. Nem ér annyit az egész.
2020. dec. 27. 14:09
6/11 anonim válasza:
Engem rögtön leállított az első félmondatnál egyik kollégám, hogy bocs, de nem akar az ilyenekben részt venni.
7/11 anonim válasza:
Mit értesz az alatt, hogy ott vagy mindenhol, ha csak a munkahelyeden tevékenykedsz?
Családi- vagy magánéleted terén nem érzed, hogy tenni is tudsz magadért, nem csak "jelen lenni" és mintegy kívülállóként figyelni a történéseket?
8/11 anonim válasza:
Kérdező, te tényleg ennyire buta vagy? Már bocs.
Ki beszélt itt arról, hogy akarsz-e az lenni vagy nem? Az csak egy példa volt. 🤦♂️
De arra meg nem tudtál válaszolni, hogy mégis milyen kontextusban merül fel a neved. Egyszerűbben kérdezem: pozitívban vagy negatívban?
9/11 A kérdező kommentje:
Nincs kedvem magyarázkodni. Ha munkámra koncentrálok, akkor is hideget kapok.
2020. dec. 27. 14:24
10/11 anonim válasza:
Kissé ismerős a helyzet nekem. Olyan vagy, mint egy tartópillér, de nem kell mindent magadra vállalni, hanem van, hogy hagyni kell elengedni a dolgot, ténykedjen más is. Elvileg nem egyedül dolgozol ott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!