Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Túl sokat foglalkozok másokkal...

Túl sokat foglalkozok másokkal, mivel üssem el inkàbb az időt?

Figyelt kérdés
Munkahelyemen megkaptam, hogy bàrmi van, az èn nevem szerepel mindenhol...Mindig másokkal foglalkozok.Mikor szèpen, csendben dolgozok, csak a munkámra koncentrálok, akkor is valaki megemlìt, besaraz, leértèkel, belerángat. Nah, szóval tudjátok. Mindenhol ott vagyok. Mikor a munkámra koncentrálok, nem gondolok senkire, csak a munkámra, meg max. a vásárlókra, mert ugye a munkámat képezik, bármi történik, akkor az èn nevem szerepel mindenhol. Szeretek segìteni, tanàcsokat adni, jobb körülményekért harcolni, de mikor a munkàmra koncentràlok, akkor miért vagyok ott mindenhol,ha csak a munkahelyemen tevékenykedem? 37/N
2020. dec. 27. 13:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Fogalmazd át az utolsó mondatot, tedd egyértelművé, mit írtál!
2020. dec. 27. 13:36
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem az utolsó mondattal van a problèma. Azzal van a baj, hogy èn mindig törtető voltam a munka szempontjából. Mások mindig jönnek, hogy ez a bajuk, ez ezt mondta, ez mit csinál. Ha valaki egész èvben passzìvan tevèkednykedik azt sem veszik észre. Ha jól dolgozok az is baj, ha motiválatlan vagyok az is. Elvárják a jó teljesìtmènyt a munkahelyen, de a saját szabályaiknak kell megfelelned.
2020. dec. 27. 13:53
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
És milyen kontextusban kerülsz elő mindig vagy legtöbbször? Nem mindegy, hogy “igen, az Icuka megint lehetne a hónap dolgozója, nem volt egyszer sem hiánya, csomó dicséret van róla a vásárlók könyvében most is” vagy “ez az Icuka már megint rosszul számolta le a bevételt, megint bunkó volt egy vevővel és a főnökkel is összeveszett”.
2020. dec. 27. 13:55
 4/11 anonim ***** válasza:
90%

Nem az utolsó mondattal, hanem veled, ezt értem.

De ha kifejtenéd, a mondat másik felével mit akarsz mondani. Nekem zavaros...

"...de mikor a munkàmra koncentràlok, akkor miért vagyok ott mindenhol,ha csak a munkahelyemen tevékenykedem? "

2020. dec. 27. 13:57
 5/11 A kérdező kommentje:
3# Nem akarok hónap dolgozója jelöltje lenni. Nem ér annyit az egész.
2020. dec. 27. 14:09
 6/11 anonim ***** válasza:
95%
Engem rögtön leállított az első félmondatnál egyik kollégám, hogy bocs, de nem akar az ilyenekben részt venni.
2020. dec. 27. 14:14
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Mit értesz az alatt, hogy ott vagy mindenhol, ha csak a munkahelyeden tevékenykedsz?

Családi- vagy magánéleted terén nem érzed, hogy tenni is tudsz magadért, nem csak "jelen lenni" és mintegy kívülállóként figyelni a történéseket?

2020. dec. 27. 14:14
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te tényleg ennyire buta vagy? Már bocs.

Ki beszélt itt arról, hogy akarsz-e az lenni vagy nem? Az csak egy példa volt. 🤦‍♂️

De arra meg nem tudtál válaszolni, hogy mégis milyen kontextusban merül fel a neved. Egyszerűbben kérdezem: pozitívban vagy negatívban?

2020. dec. 27. 14:23
 9/11 A kérdező kommentje:
Nincs kedvem magyarázkodni. Ha munkámra koncentrálok, akkor is hideget kapok.
2020. dec. 27. 14:24
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Kissé ismerős a helyzet nekem. Olyan vagy, mint egy tartópillér, de nem kell mindent magadra vállalni, hanem van, hogy hagyni kell elengedni a dolgot, ténykedjen más is. Elvileg nem egyedül dolgozol ott.
2020. dec. 27. 14:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!