Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mièrt várják el a munkaadók,...

Mièrt várják el a munkaadók, hogy a dolgozók fizikailag ès mentálisan erősek legyenek, mikor ott gyengìtik meg őket, ahol csak tudják?

Figyelt kérdés
Akkor erős munkavállalóra van szüksèg vagy gyengébbre?
2020. dec. 24. 19:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
87%
Jelenleg én ahol vagyok, én azt látom hogy a munkavállalók(pláne a végzettség nélküliek) kizsigerelése történik. A járvány miatt a cégek is meggyengültek, mindegy az, hogy mely területek és mely emberek azok, minden terület bezuhant valamennyire. Ebből kifolyólag, mivel a cég vezetők és a cégből elő fontosabb emberek és cégek is bezuhantak, így most nagy a zuhanó kapálózás. Értsd: mielőtt megszűnik a cég, előtte mindenkit és mindet tönkre akar tenni úgy, hogy kihasználja és fent tudja tartani a saját cégét. Vannak emberekből is ilyenek, csak tudod, tisztességesen is be lehet adni a kulcsot, így az életeket megkimélik és szebb emléke lesz a cégnek. De jelenleg tökmindegy hogy te erős, értékes, vagy gyenge és értéktelen munkavállaló vagy egy cégnél, ha a cég érdeke a fenntmaradás, bármi áron (erkölcsi és emberi értékeket szembe köpve akár). Mindenki életben szeretne maradni, csak vannak olyanok, akik ugyan úgy elvárják a luxust és fényüzést egy válság közepén, mint előtte , és egyáltalán nem hajlandóak változtatni, alább adni, semmilyen körülmények között. Most ez baromira látszik a világon, hogy ki a patkány és ki az ember társadalmunkban. De nagyon látszik. Én rohadtul reménykedem, hogy a patkányok elkezdenek hamarosan hullani, mert már elég ocsmány ami folyik kis világunkban.
2020. dec. 25. 01:31
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Így igaz!
2020. dec. 25. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!