Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Aki ügyfélszolgálaton dolgozik...

Aki ügyfélszolgálaton dolgozik hogyan szóltok bele a telefonba?

Figyelt kérdés

Magyar és angol ügyfelekkel/partnerekkel kell beszélni, nemrég kezdtem a cégnél viszont betanulás alatt ilyet nem tudtam megfigyelni a home office miatt.

Akármennyire is furán hangzik mit kell ilyenkor mondani? Köszönés, Név, cég és ha én hívok akkor amiért hívom őket?

Soha nem dolgoztam még ilyen helyen, úgyhogy elnézést ha hülyeséget kérdezek, de nem szeretnék illetlen vagy amatőr sem lenni.

2020. dec. 19. 20:24
 1/9 anonim ***** válasza:
19%
Le lesz írva minden szóról szóra.
2020. dec. 19. 20:31
 2/9 A kérdező kommentje:
Nincs. Nem 100%-ban telefonos munka.
2020. dec. 19. 20:32
 3/9 anonim ***** válasza:
Te mit mondanál, amikor felveszed a céges telefont?
2020. dec. 19. 20:33
 4/9 anonim ***** válasza:
81%

Jó napot kívánok, Kapd Bea vagyok, a Fa Somat cég megbízásából keresem Önt ilyen és ilyen ügyben. Alkalmas időben zavarom?

Angolul ugyanez, rég használtam már a nyelvet, szóval pontos leírást nem tudok adni. Arra készülj fel, hogy ha reklámos vagy, sokszor fogják rád vágni a telefont, el fognak küldeni anyádba és azon túlra, stb. Ilyenkor fel se vedd a dolgot, mert csak te jársz rosszul.

Ha meg téged hívnak, akkor: Jó napot kívánok, Kapd Bea vagyok a Fa Somat cég ügyfélszolgálatáról, miben segíthetek?

5/9 anonim ***** válasza:
39%

Szerintem ezt a munkatársaidtól kell megkérdezni. Pl. ha elkezded, hogy jó napot kívánok, blablabla (cég neve, ki tudja milyen hosszú), plusz a te neved.. Az nagyon hosszú.

Nálunk a céget kellett mondani, plusz miben segíthetek? Ha én hívtam valakit akkor, köszönés, nevem és, hogy melyik cégtől hívom.

6/9 anonim ***** válasza:
58%

Erre kerdezz ra, ez eleg fontos reszlet. Nem szegyen kerdezni es segitseget kerni masoktol, uj vagy, betanulsz jelenleg, nem fognak hulyenek nezni.

Nalunk szigoruan meg volt hatarozva a koszones, de en most ezt hiaba mondanam el neked, biztosan nem igy kene felvenned a telefont.

2020. dec. 19. 20:34
 7/9 anonim ***** válasza:
59%

Cégnév, jó napot kívánok, xy vagyok. - ha hívnak.

Ha te hívsz, akkor jó napot kívánok, xy vagyok a ...-től és "z"-t keresem

2020. dec. 19. 20:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Jó napot kívánok itt az xy ügyfélszolgálata. Miben tudok segíteni?
2020. dec. 19. 20:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Pontosan!:)
2020. dec. 19. 21:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!