Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyi idő volt amíg betanultá...

Mennyi idő volt amíg betanultál az új munkahelyeden?

Figyelt kérdés

Illetve mennyi baki fér bele? Mi az, aminél a főnök helyében azt mondanád, hogy ennyi és elküldenéd a beosztottadat? Annyira gyámoltalan vagyok az új helyemen.

Teljesen új terület, folyamatosan új kihívásokkal. A munkakörömhöz kicsit érteni kell a pénzügyi dolgokhoz, joghoz, általános ügyintézéshez stb. Igazi kihívás, nagyon tetszik, de annnnyira nagyon bénának érzem magam. Tanulható valamennyire, de a logikus gondolkodás még annál is többet ér, pont ezért, mivel sokszínű és mindig kicsit másképp kell megoldani a feladatokat. Úgy érzem, mindenki gyökérnek gondol, pedig mindenki nagyon kedves. Az előző munkahelyemen volt ilyen, hogy akárki jött oda, ha új volt, ki kellett kezdeni. Akármilyen jó fej volt, először muszáj volt ízekre szedjék. Mennyi időt adjak magamnak?

2020. dec. 19. 19:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Egy új szakmába nyilván sokkal több idő beletanulni, a legtöbb cégnél fél, 1 év kell, mire juniorból előléptették hogy normálisan betanultál. Ha igyekszel, normálisan megcsinálod a fel adataidat akkor nem lesz baj.
2020. dec. 19. 19:04
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ez változó. Volt egy munkahelyem ahol három napos oktatás után már az első nap viszonylag egyedül elboldogultam, volt olyan is ahol fél év után is kellett kérdeznem a munkatársaimtól. Szerintem függ, hogy mennyi tapasztalatod van, illetve, hogy mennyire bonyolult a munka.
2020. dec. 19. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!