Szerintetek megvalósítható lenne a 6 órás munkaidő, heti 4 nap munkával és 3 nap szünettel? Ti örülnétek neki. Csak én gondolom úgy, hogy a mai ember túl van dolgoztatva ?
Szociális államnak kellene lennie, ami mindenkiről gondoskodik.
Es az allamrol ki gondoskodik?
Mert a hozzad hasonlok biztos nem...
Amig az emberek nagy resze 8 ora alatt is maximum annyit dolgozik, ami 5 oraba is beleferne, addig nem mukodne, 6 ora alatt dolgoznanak kb 3-4 orat. A tobbi elmegy az elnyujtott szunetekkel, kamu wc-re jarasokkal, kollegakkal dumcsizas a kelletenel tovabb, stb.
Gondolom ott, ahol most bevezetik/bevezetnek a 6 oras munkaidot, fegyelmezettebben dolgoznak az emberek.
Te is ugyan ezeket a kamukat eljátszod, vagy ha nem ,akkor kipihened magad a kényelmes irodán. Láttam én már sok "munka hősét" a legnagyobb léhűtő volt mind, de előadni piszkosul tudták, mennyire sokat és hány ember helyett dolgoznak.
Egyébként tény, hogy baromi sok munkát raknak az emberre, egy ember kell dolgozzon 3 helyett és cserébe itt a legszarabb a fizetés. Hát pont ezzel lehetne kompenzálni. Oké, ne emeljen fizetést, maradjon ugyan annyi, cserébe csökkenjen az óraszám.
Kedves munkáltatók szerint úgyis a munkaidő felét végig bagózza meg a wc,n üli végig a dolgozó, na akkor ne legyen feleslegesen bent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!