Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ajándék lónak ne nézd a fogát?

Ajándék lónak ne nézd a fogát?

Figyelt kérdés
Munkatársam kapott ajándékba egy csomagot, amit a cég állított össze, mivel ő volt a legjobb matekos egy megjelölt időszakban. Volt benne tornazsák, ceruza, zsírkréta... Az ember bárminek tud örülni, amit szívből adnak. Meglepődve látta később, hogy a munkatársak gyerekei sokkal komolyabb ajándékokat kaptak, mikor ügyességi versenyről volt szó, amit a cég biciklijeivel kellett végrehajtani. Gyerekek. Felnőttek. Nem lehet őket összehasonlítani. Viszont, azt hogy az évben hogyan viszonyulunk az említett személyekhez, azt igen. Ti mit gondoltok erről? Érdemes ezért szomorkodni, vagy az év közben tanúsított bánásmód a fontosabb?
2020. dec. 11. 20:01
 1/9 anonim ***** válasza:
70%
Rébuszokban beszélő őrült.
2020. dec. 11. 20:11
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Te egy elmegyógyintézetben "dolgozol"? Nem is tudtam, hogy ott engednek internetezni.
2020. dec. 11. 20:18
 3/9 A kérdező kommentje:
Komoly cégnél dolgozok.
2020. dec. 11. 20:23
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Eddig azt hittem, a Google Fordító színvonalánál nincs lejjebb, ha értelmetlen szófosásról van szó, de úgy látszik, tévedtem.
2020. dec. 11. 20:24
 5/9 anonim ***** válasza:
3 De te hogy kerültél oda?
2020. dec. 11. 20:26
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Lefordítom: a cég adott ajândékot egy munkatársnak, és más munkatârsak gyerekeinek is, a teljesítményükért.

Rendjén van-e, hogy a gyerek ajándékcsomagja többet ér mint a felnőtté?

Kérdező, komolyan lehet felcserêlték a kettőt, mert fura hogy a munkatársad kapott zsírkrétât.

2020. dec. 11. 21:05
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Legjobb matekos egy munkahelyen? Ezt igazából nem annyira értem. Soha nem hallottam még ilyenről. Iskolában szoktak ilyenért jutalmakat osztani a gyerekeknek. Pláne olyat, amit írtál.
2020. dec. 11. 22:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Kérdezőt, szedsz valamit, és iszol rá?
2020. dec. 12. 10:37
 9/9 anonim ***** válasza:

Kissé nekem is zavaros.

Ebben a helyzetben igen,ajándék lónak ne nézd a fogát.

Én mindig is irodaszer mániás voltam,szóval nekem felnőttként bejönne egy ilyen,valamit kezdenék a tornazsákkal is,ha nem kimondottan nagyon gyerekes.

2020. dec. 12. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!