Külföldi munka, de hogy? Mikor? Melyik a jó választás és miért?
Amikor külföldi munkáról olvastam itt gyk-n 2 féle irást láttam általában, az első azt ajánlja, hogy nyelvtudás nélkül ne menjünk ki, a közvetitő nagy lehúzás, csak annak van esélye igy akinek van kint rokona.
A másik része meg az, aki azt mondja itthon nem lehet megtanulni a nyelvet, menjünk ki dolgozni mert ott jobban ragad majd rád, itt csak az alapokat tanuld meg, rendes közvetitőt válassz aki nem húz le, stb.
Kb 1,5 éve tanulom az angolt, B2 ig akarom felvinni magamat, mert szeretnék kint dolgozni, viszont nem tudom mit csináljak. Egyik oldal azt mondaná ne menjek ki igy, a másik meg azt menjek ki.
Van egy logisztikai szakmám és targoncás jogsim amiben 1-1.5 év tapasztalatom van, tehát raktározás területre mennék ki és nem sima gyári melósnak, de lesz hamarosan pincér "szakmám" is, amiben mondjuk nem lesz tapasztalatom szóval ezt ne is nézzük. Jelenleg B1 szinten állok.
Ti mit javasoltok? Aki dolgozott már kint vagy van tapasztalata, mit mondana erre? Menjen az ember vagy maradjon itthon, ameddig nem tud középszinten? Tudtok olyan közvetitőt akik megbizhatóak és esetleg kitudnék menni velük ilyen szakirányú végzettséggel?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!