Gyenge középszintű angol nyelvtudással, nulla ismerőssel és olyan szakmával, amiben 0 tapasztalatom van értelmetlen kimenni külföldre?
kint még koldusként is többre viheted mint ide haza.
a migránsok se vélelten mennek angliába, francia országba, német országba...
Semmihez nem értesz, önbizalmad nincs, beszélni nem tudsz, inkább rejtőzködni szeretsz, mint nyíltan kiállni és vállalni magad, ...
Menj!
Ott pont az ilyenekre várnak, de vissza se gyere!
Én a helyedben két marokkal kapaszkodnék az ajtófélfába, ha ki akarnának innen tenni, ilyen képességekkel.:)
#2: "a migránsok se vélelten mennek angliába, francia országba, német országba"
Csak ők tizenévesen is jobban tudtak angolul (izraeli/amerikai katonákkal kommunikálva), mint én huszonévesen. Ha komolyabban ki kellene fejeznem magamat, elkezdenék habogni/izzadni (pedig szégyen, nem szégyen egyetemista vagyok) és ezen szeretnék változtatni, de nagyon rossz a nyelvérzékem.
#4: Én is tudom, hogy a kivándorlás csak egy bizonyos réteg számára privilégium. Nem várok én aranyéletet, csak annyit, hogy meg tudjak élni normális egészségügyi/társadalmi/egzisztenciális körülmények között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!