Dolgozik valaki az OnlineAllas oldalnak Chatoperátorként? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2020. dec. 9. 15:31
11/21 anonim válasza:
10. Teljesen igazad van, itt mindig van valaki aki azt írja sokat tud keresni ezzel a chat munkával. De szerintem csak magyar csapat vezetők reklámozzák a fos cégüket. Nekem a 40 ezer forint úgy van meg hogy a hónap minden napján, foglalkozom vele szóval szombat vasárnap is. De én is keresek mást, nem épeszű embernek való ez.
12/21 anonim válasza:
És mi az az online munka, amivel ennyit keresel? Érdekelne engemis🙄😀
15/21 anonim válasza:
Most mindenkinek késik. Mindenki többet dolgozott, tovább tart nekik.
17/21 anonim válasza:
Nektek is késik a “bérpapír” OnlineÁllásnál?
18/21 anonim válasza:
A 10 es valószínűleg kamuzik, mert ilyen munka nem létezhet.. :)
19/21 anonim válasza:
Dehogynem! Biztos a Boongacamon veri a f@szát, webkamerába :D
20/21 anonim válasza:
2024 van, és a chatmunka valóban nagyon megterhelő. Én csak ezt csinálom, de amikor mondvacsinált kifogásokkal három napra kizárnak, és az igazadat nincs módodban megvédeni, az megalázó. 2 éve ezzel foglalkozom, most is.Meg lehet csinálni egyébként a napi 300 üzenetet, de nem marad szabadidőm.Aki pedig azt mondja, hogy havi 300-400 ezret keres, az egy ilyen oldal embere, de semmiképpen nem chatmunkás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!