Munkáltatók alkalmazzák az olyan embereket,akik a facebook bejegyzésbe odaírják,hogy: "Érdekel" ?
Figyelt kérdés
Facebookon több álláshirdetést is láttam,ahová le van írva az adott munkáltató elérhetősége,de sokan csak annyit írnak oda,hogy "érdekel"
Vajon a munkáltató megkeresi ezeket az embereket?
Betanított munkákat ezek az emberek el tudnak látni,ha még olvasni se nagyon tudnak?
2020. dec. 7. 14:48
1/4 anonim válasza:
Amikor én kerestem embert, nekem azt mondták, ezekre ne reagáljak. Nem is reagáltam. Több elérhetőség is meg volt adva, akit tényleg érdekelt, kapcsolatba tudott lépni velem.
2/4 anonim válasza:
Persze. tökéletes alkalmazottak, beérik minimálbérrel és nem kérdeznek semmit amikor látják a zsír új kocsimat.
3/4 anonim válasza:
Kétlem.
Egy munkáltato nem fog minden random erre ráirni, ha az minimum be sem mutatkozott egy önéletrajzzal.
Nem fog rákerdezni hogy ugyan mégis ki vagy mit tudsz hol laksz mit vàllalsz
4/4 anonim válasza:
Az a tapasztalat, hogy aki azon az intelligencia szinten van, hogy csak egy "érdekel"-t képes írni hozzászólásban, az munkaerőnek alkalmatlan a hiányosságai miatt. Ha állást keresek, az az első hogy felveszem a céggel privátban a kapcsolatot (telefonon, e-mailben) és elküldöm az önéletrajzomat - nem pedig azt várom, hogy a munkáltató keressen meg engem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!