Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kinek milyen végzettsége van...

Kinek milyen végzettsége van illetve mit dolgozik?és mennyit keres?és ha pontoznatok is mennyire vagytok elégedettek.pl fizetés családi állapot,barátok,munkahelyi élet,meg ami eszetekbe jut kíváncsi vagyok rá.

Figyelt kérdés
Gondoltam így anoniman lehetne egy ilyen felmérés.jah és mire kell koltsetek stb,mennyire jöttök ki jól pénzügyileg.

2020. nov. 29. 02:52
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:

29/F

Munkahelyem: állami szféra, ügykezelő, fizu 222ezer nettó havonta +150ezer forint éves cafetéria +nettó 230ezer forint év végi prémium, napi 8,5 óra munkavégzés

Releváns végzettségek: érettségi, középfokú nyelvvizsga

Családi állapot: mostanában tervezem eljegyezni a barátnőmet, lassan 6 éve vagyunk együtt, nagyon jól elvagyunk.

Általános pénzügyi helyzet: ő is és én is jobbmódú családokból származunk, neki vettek egy modern lakást, amelyben bérmentve éldegélünk, én pedig jelen álláspontban 4 lakást fogok örökölni egyedüli leszármazottként.

Van jelenleg 3 millió forintnyi megtakarításom, melyet MÁP+-ba rakok hamarosan.

Barátok: egy nagyobb baráti társaságunk van, akikkel igyekszünk összejárni, de jelen álláspontban ez nem annyira lehetséges sajnos.

Elégedett vagyok. Jövőbeli célom egy vállalkozás működtetése, erre képzem magamat szabadidőmben jelenleg.

2020. dec. 1. 03:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!