Kinek milyen végzettsége van illetve mit dolgozik?és mennyit keres?és ha pontoznatok is mennyire vagytok elégedettek.pl fizetés családi állapot,barátok,munkahelyi élet,meg ami eszetekbe jut kíváncsi vagyok rá.
29/F
Munkahelyem: állami szféra, ügykezelő, fizu 222ezer nettó havonta +150ezer forint éves cafetéria +nettó 230ezer forint év végi prémium, napi 8,5 óra munkavégzés
Releváns végzettségek: érettségi, középfokú nyelvvizsga
Családi állapot: mostanában tervezem eljegyezni a barátnőmet, lassan 6 éve vagyunk együtt, nagyon jól elvagyunk.
Általános pénzügyi helyzet: ő is és én is jobbmódú családokból származunk, neki vettek egy modern lakást, amelyben bérmentve éldegélünk, én pedig jelen álláspontban 4 lakást fogok örökölni egyedüli leszármazottként.
Van jelenleg 3 millió forintnyi megtakarításom, melyet MÁP+-ba rakok hamarosan.
Barátok: egy nagyobb baráti társaságunk van, akikkel igyekszünk összejárni, de jelen álláspontban ez nem annyira lehetséges sajnos.
Elégedett vagyok. Jövőbeli célom egy vállalkozás működtetése, erre képzem magamat szabadidőmben jelenleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!