Kinek milyen végzettsége van illetve mit dolgozik?és mennyit keres?és ha pontoznatok is mennyire vagytok elégedettek.pl fizetés családi állapot,barátok,munkahelyi élet,meg ami eszetekbe jut kíváncsi vagyok rá.
Öszinte leszek veled sok férfi mérnőkel beszélgetém már,legértelmesebbek,legokosabbak ,mind kedvesek aranyosak é visszahúzódóak.Általában a hozzád hasonlók azok akik teszik magukat milyen okosak meg mindenkinél jobbak és alig tudja elvégzéni már az első fél évet az egyetemen.
Jaj,biztos remek mérnök lehetsz,bár tapasztalatból mondom aki ilyen nagyra tartja magát az általában a szakmájában semmit se ér.
Ha igazán értelmes lennél akkor nem itt fikáznál másokat,hanem keményen dolgoznál,és inkább a munkában bizonyítanád a tehetségedet,de gondolom abban átlagon aluli vagy ezért játszod az agyad.
Szerintem jobb ha pályát módosítás inkább.(ha egyáltalán mérnök vagy)
Csak azért mert mérnök vagy ne legyél elszálva magától nem olyan nagy dolog,mint hiszed.
Nagyon tévedsz,autisták és analfabéta is eltudják végezni a mérnöki szakot,tudok sokat ismerek.
Amúgy,te vagy rá a példa,hogy bárki bejuthat hisz téged is felvétel.
Sok sikert neked ,de aki ilyen nagy képű az általában tudatlanság próbálja leplezni,szerintem ha találkoznánk ott meg se mernél szólalni.
Kíváncsi vagyok melyik egyetemre jársz ,szerintem csak álmotad ,hogy felvetek téged bárhova is.
Sose voltam targoncák,azt nem is én írtam.
Te meg a kamu mérnök vagy a húszas.
Érettségim van
Értékesítő vagyok teljesiítmény bérem van igy 220-250 között keresek. Bejelentve
Félre tett pénzem 1.500.000 ft csak vészhelyzetben nyulok hozzá.
Párommal 5 éve élünk eggyüt perpill felujítjuk a lakást
A hitel 10m 20évre 60.000 törlesztő
Melóban én csak elismerésre vágyok igyekszem
Egy dolog még a cél a nyelvvizsga
23/N
Hogy a fene vinné el. Ez eszméletlen. Ahogy visszaolvastam, rájöttem hogy tényleg igazuk van a srácoknak.
Ugyan az az emberke írta ki a kérdést, a mérnököset és a targoncás történetet. Ez nagyon beteg, és szomorú. Az lenne most az igazán vicces, ha ez úgy írtam volna ki hogy a vesszők után nem teszek szóközt, mivel akkor őt utánoztam volna és emiatt összezavarodna.
Amúgy biztosan magányos a kedves kérdező, ezért ne bántsa senki.
21 válaszoló a targocás dolgokat nem a kérdező írta ki
Ez valós válasz
25 N vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!