Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kinek milyen végzettsége van...

Kinek milyen végzettsége van illetve mit dolgozik?és mennyit keres?és ha pontoznatok is mennyire vagytok elégedettek.pl fizetés családi állapot,barátok,munkahelyi élet,meg ami eszetekbe jut kíváncsi vagyok rá.

Figyelt kérdés
Gondoltam így anoniman lehetne egy ilyen felmérés.jah és mire kell koltsetek stb,mennyire jöttök ki jól pénzügyileg.

2020. nov. 29. 02:52
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
80%

Érettségim van, adminisztrátorként dolgozok, emellett levelezőn végzem az egyetemet. Havi 150.000 Ft körül keresek, ami nem sok, de hála a szüleimnek, így is sokat tudok félretenni. Velük lakom, csak egy jelképes összeget kérnek el havonta, plusz beszállok a kajába, veszek néha szappant, mosóport, magamnak fizetem a ruhát, telefont, gyógyszereket, tisztálkodószereket, szórakozást.

Havonta kb. 80-100.000 Ft-ot tudok félretenni, így a számlámon 1,3 millió Ft spórolt pénzem van. Emellett a nagyszüleimtől 4,5 milló Ft-ot kaptam ajándékba, ehhez nem nyúltam hozzá. Szerencsém van, hogy ennyi mindent kaptam, mivel pedagógusnak tanulok, így később sem lesz nagyon sok a fizetésem, de az egyetem végére valószínűleg lesz annyi pénzem, hogy hitellel vehessek egy kis házat.

2020. nov. 29. 07:38
 32/41 anonim ***** válasza:
49%

Röviden tömören :

24 éves vagyok .

Nincs saját családom .

1 év múlva lesz egy hitelmentes lakásom .

Hegesztőként dolgozok .

Fizetés : 450-550 000 ft ( attól függ mennyi hétvégét vállalok be ) .

Most teljes mértékben elégedett vagyok :)

2020. nov. 29. 08:37
 33/41 anonim ***** válasza:

Én is rövid leszek mert most lusta vagyok.

22 éves vagyok.

Van érettségi,egy szakma,2db okj ami targonca és raktáros,hivatásos jogsi.

Amennyit akarok,hol-mikor mennyit? Attól függ hogy hol dolgozom, mennyit vagy egyáltalán dolgozom e?

Magammal elégedett vagyok,jól érzem magamat,nyilván azért kéne alakítanom de jól érzem magamat.

Családdal ki jövök,alapjában véve kedvesek velem és én is az vagyok velük,szeretem őket.

Barát sajnos nincs,régebben talán volt de azok is csak felszínesek voltak sajnos, eddig még nem sikerült találni.

Nálam a pénz annyira nem számít és nem is boldogít de nem rossz.

2020. nov. 29. 09:28
 34/41 anonim ***** válasza:
0%

4# Igen is kereshet egy Targoncás 400000ft.

Van aki csak sima targis Győrben,ehez már azért kell tapasztalat szóval már nem kezdő.

Olyan is aki Miskolci,igaz ő a csapat vezető is,vagy is egy kis cégnél van,magán kívül irányít 2 targoncást.

Ő és az egyik targis nappal melózik a másik pedig folyamatos éjszakás,nem kell megszakadnija.

2020. nov. 29. 09:51
 35/41 anonim ***** válasza:
35%
Igen lehet keresni targoncásként 400.000-et. Milyen feltételekkel? 1 áru borítás = írásbeli fegyelmi! 2. alkalommal = köszönjük! Viszontlátásra!
2020. nov. 29. 11:11
 36/41 A kérdező kommentje:
Emberek mi ez? Itt is látszik a mentalitás mindenki belerug a másikba. És köszönöm az aggódást de nem én válaszolgatok magamnak.
2020. nov. 29. 13:56
 37/41 anonim ***** válasza:
75%

Érettségim van. Közmunkán vagyok. Voltak más munkahelyeim, de orvosi vizsgálaton alkalmatlannak minősültem korábbi betegség miatt.

Nyilván nem valami magas pontszámot ér ez a hely. :)

2020. nov. 30. 15:52
 38/41 anonim ***** válasza:

Sajnálom:(

2020. nov. 30. 19:48
 39/41 anonim ***** válasza:
Közmunkások nagyon keveset krresnek,nem hittem el,hogy van olyan ember aki ilyen kevés pénzért dolgozik,havi negyven ezer forintos fízetésért fel se kellnék.
2020. nov. 30. 19:49
 40/41 anonim ***** válasza:

kelnék*

54ezer

2020. nov. 30. 19:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!