Kinek milyen végzettsége van illetve mit dolgozik?és mennyit keres?és ha pontoznatok is mennyire vagytok elégedettek.pl fizetés családi állapot,barátok,munkahelyi élet,meg ami eszetekbe jut kíváncsi vagyok rá.
Tudom
Pályakezdőkent örülök neki mert kb 7 helyre jelentkeztem ide sikerült egyedül
Kezdetnek nem rossz kell a tapasztalat 1.5-2 év után váltók az biztos
Hát,igen fiatalon.
Szerintem én is össze gyűjtök valamennyit azt bejáró a világot,mert unatkozom
12
Neked vannak ilyen terveid,?
Műszaki dologgal kapcsolatos a szakmám. 3 év munka után mindennel együtt kaptam 165.000 nettót. Az idei évet még megvárom, aztán év végén felmondok.
Mellette csináltam az egyetemet is, remélhetőleg jövőre végzek vele.
Te, első, minden mérnök olyan hülye, hogy nem használ szóközt a vessző után??? Mert jé, ez a kérdező is pont ilyen...
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..
#18: Erről beszéltem... Szerinted, nem vagyok mérnök? Valóban nem. Nagyszerű megállapítás! Le is van írva a hozzászólásomban, hogy mérnöknek tanulok, ergó, nem vagyok az.
Pont ez a szint az, amivel te a büdös életben nem végeznél el egy mérnökit. Ha ilyen egyszerű mondatokat nem vagy képes értelmezni, akkor még egy könnyebb tárgy szakmai szövege is kifogna rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!