Bosszúból lenne értelme ráhívni az előző munkahelyemre egy szervet, mert senki nem visel maszkot zárt térben vagy inkább nem jó ötlet és akár én szívnám meg?
Nagyon aljas módon kirúgtak a napokban és már önmagában az is zavart, hogy szűk irodai térben mindenki sz**ik a maszkviselésre. Nem tudom, hogy minden munkahelyen kötelező-e vagy sem, de arra gondoltam, hogy felhívom vmelyik ellenőrző szervet (nem tudom ki foglalkozik ezzel, majd megírjátok), hogy a működési telephelyükre menjenek ki egy kicsit "ellenőrizni". Nem tudom mennyire bírságolnák meg őket (15-20 fős sok kapcsolattal rendelkező cég), de ez lenne a minimum azok után, hogy felmondtak nekem rövid időn belül. Egyedül attól tartok, hogy utána nekem is valami hátrányom származhat belőle, mert amúgy a kutya nem tudja, hogy hol van a telephelyük (jól leplezett családi ház) és kizárásos alapon csak én tudhatom, akihez lehet kötni a bejelentést. Mit gondoltok, érdemes meglépni? Ha igen kinél kell jelezni?
Ettől függetlenül egy munkaügyi peren simán gondolkozom, mert pont a kirúgásom előtti napon adtam le a tartós betegségemről szóló adókedvezményre feljogosító igazolást és lám-lám pont másnap rúgtak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!