Van értelme kivàltani az ECDL bizonyitvànyt munkahelyek szempontjàból?
Figyelt kérdés
Nekem van informatikai okj-m és làttam a neten hogy ezzel ki lehet vàltani az ECDL-t mindenféle vizsga nélkül. Van értelme?? Jobb lesz töle az önéletrajzom??2019. febr. 17. 19:15
2/8 anonim válasza:
Ha informatika irányba mész a kutyát nem érdekli. Irodai munkánál lehet hasznos.
3/8 anonim válasza:
Egy időben kötelező volt nyelvvizsgát tenni minden állami művészeti intézményben dolgozónak. Még a nyugdíjasoknak is. Ők már mocsok nehezen tanulnak nyelveket. Nekik jól jött, hogy ne veszítsék el az állami állásukat. Ilyen helyen tanítottam ECDL képzésre 60 felettieket.
Nekik volt értelme a vizsgát megszerzni. De az oktatásnak és a tananyagnak ilyen formában sok értelme nem volt. De ezt panancsba adták az akkori uralkóink.
Amúgy maga az ECDL nem ér semmit.
4/8 anonim válasza:
Nekem van ECDL-em. Lófszt se érek vele. Komolyan. Próbáltam.
5/8 anonim válasza:
Már amit az ECDL számon kér az is 0. Teljesen felesleges
6/8 anonim válasza:
ugyan... semmi értelme
egy vmire való munkahelyen kapsz egy excel táblát egy feladattal, nem az ecdl miatt vesznek fel
7/8 anonim válasza:
Amikor én csináltam, akkor jól jött, most már nem biztos.
8/8 anonim válasza:
Amikor én végeztem vele, azt hittem ér valamit. Magamnak igen, de a munkahelyeken kutyát-macskát nem érdekel, ellenben a gyakorlatban fontos, mellette a folyamatos fejlődés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!