Szerintetek van értelme az ECDL vizsgának?
Most érettségiztem le informatikából középszinten, és van olyan lehetőség (ha jól tudom), hogy ha ötös lett, akkor 5500 Ft-ért megkapom az ECDL-bizonyítványt.
Van ennek értelme?
Megéri azt az 5500 Ft-ot?
#4.: Pedig igaznak tűnik:
"ECDL és érettségi
Az Oktatási Minisztérium és az NJSZT ECDL Irodája közötti megállapodás értelmében a 2004/2005-ös tanévtől kezdve az emelt vagy középszintű informatikai érettségi vizsgát jelesre teljesítők további vizsga nélkül, a mindenkori legkedvezményesebb regisztrációs díj befizetése ellenében igényelhetik az ECDL-bizonyítványt. Az ECDL-bizonyítvány igénylésére az érettségi bizonyítvány megszerzésétől számított két éven belül van lehetőség."
Forrás:
Szerintem is érdemes kihasználni ezt a lehetőséget, sose lehet tudni, mire lesz jó a későbbiekben :)
Ehm... 2006ban erettsegiztem infobol kozepszinten es jar ra az ecdl.
Kb pont ennyit er. Ha irodai munkara probalsz elhelyezkedni szepen mutat az oneletrajzban. Informatikai munkahoz haszontalan. Nem ad a fizuhoz, plusz egy sor a cv-mben.
Annyi hasznod van igazabol, hogy wordot es excelt megtanultad hasznalni. Sokaknak meg az se megy.
Nem teljesen haszontalan, csak ha informatika szakon vegzel. HRen alap elvaras az office ismeret. Sok helyen jo neven veszik, a papirnak lenyegi haszna nincs, csak a tudasodnak.
5000ert jo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!