Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A tanult szakmámat (informatik...

A tanult szakmámat (informatika) jobban élvezem hobbiként, mint alkalmazottként, nem találom benne a helyemet munkában. Viszont nem vagyok jó vállalkozó típus, és hiányzik az a nagy ötlet, amiből pénzt tudnék csinálni. Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
2020. nov. 24. 15:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
97%

Próbálkozhatsz biztonságtechnikai cégekkel, a helyi sajátosságokat betanítják, az informatikai ismereteid nagyon hasznosak lesznek ott, de nem vagy géphez kötve, hanem különböző helyszíneken van a munkavégzés (akár országosan) és szervesen kapcsolódik hozzá a munkavédelem, annak személyi és tárgyi feltételei.

Ismerek olyat is, aki orvosi gépeket telepít szerte az országban és azok beüzemelését és programozását végzi, illetve az azok programszintű karbantartását. Igaz, ehhez nem árt a jogosítvány.

Mi lenne, ha elsőnek azt próbálnád leabszolválni, rögtön tágulnának a lehetőségeid!

2020. nov. 24. 18:27
 12/15 A kérdező kommentje:
A kevés tapasztalat abból adódik, hogy nagyon meg van kötve a kezünk, több év alatt kiismertem a rendszert a hibáival, amikkel nem foglalkozunk, szélmalomharcnak érzem, hogy nem foglalkoznak a hibákkal. Képzésekre sem jutunk el, szoftvereket nem vesznek meg. Továbblépek mindenképp innen, de most egy nagy törés van bennem, nem ezért tanultam, ennél hasznosabb munkát akarok végezni. Amikor alkalmanként felokosítok valakinek egy excel táblát makróval, az motivál, mert pozitívok a visszajelzések, könnyen használják, egyértelmű. Én ebben a munkakörben is ezt kerestem, hogy hasznos lesz a munkám, az észrevételeim, de csak elveszik a kedvem azzal a "jóvanazúgy" hozzáállással, amíg eldöcög, nem javítanak.
2020. nov. 24. 19:51
 13/15 anonim ***** válasza:
Hogy alakult az életed?
2022. okt. 11. 19:52
 14/15 anonim ***** válasza:

Ne várd a választ!😟

“A felhasználónak nem tudunk üzenetet továbbítani

(nincs ilyen felhasználó vagy már törölte regisztrációját vagy letiltásra került a fiókja)!”

Pedig engem is érdekelt volna.

2022. okt. 11. 20:31
 15/15 anonim ***** válasza:
Köszi #14,nem várom akkor.
2022. okt. 11. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!