Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkát keresek hónapok óta de...

Munkát keresek hónapok óta de egyszerűen semmi nincs, mit rontok el?

Figyelt kérdés
Már ott tartok, hogy bármit elvállalnék csak dolgozzak valamit. Takarításhoz legtöbb helyen sajnos tapasztalatot várnak akár több évet is ami nekem nincs, boltban is kérnek vagy épp nincs felvétel. Több gyári munkára jelentkeztem de egyik se keresett meg, pedig még gyárba is mennék csak lenne pénzem. Suli befejezése óta alig találok valamit, az a valami is csak egy egy próbanap volt ami után fenét se hallottam utánuk. Ti esetleg nem tudtok Budapesten akár gyárt ahol most is van felvétel? Van egy általánosom meg egy szakmám de az nem való semmire. Most bekerültem ilyen depressziós völgybe a munkanélküliség miatt és semmihez nincs kedvem. Pedig ez nem élet, higgyjétek el én mindent megteszek hogy találjak munkát de most ez valamiért lehetetlen. Most van hogy hetek óta egy telefont se kaptam sehonnan. család ameddig tud segít de szeretnék a saját lábamra állni de korona idején nagyon nehéz. Ti hogyan kerestek munkát vagy vagytok olyanok itt akik szintén nehezen találnak munkát? 23L

2020. nov. 23. 17:22
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
49%

Ez egy jó hír,örülök neki.🙂

Az is fontos egy telefon beszélgetésnél hogy már akkor magabiztosnak tűnj és hallják a hangodon hogy igen is te ezt a 💩 melót is szívesen megcsinálod.

Milyen állás miatt hívtak vissza?

Egyébként írtam neked a biciglis futár melót, nem gondolkodtál rajta?

Alkalmi méltónak csak,nem is kell minden nap dolgozni benne.

Ha hívnak pl takarító cegtől kamuzd be azt hogy már másoknál magán jelleggel voltál.

Hát 3-4 műszakot én már csak tényleg akkor vállalnák be ha pl albiban laknák,lenne egy kapcsolatom vagy családom és tényleg már nem lenne semmi.

2020. nov. 24. 12:57
 52/61 A kérdező kommentje:
valami raktáros munka amihez kellett volna 1 évnél több tapasztalat...nekem volt csak nem annyi. biciglizni nagyonrég bicikliztem és nincs is nekem :D..takarítóknál is legalább 1-3 évet kérnek vagy gyakorlottat ami én nem vagyok :( szóval jelentkeztem sok féle gyári melóra hátha. meg meditálok is talán segít pozitivan gondolkoodni
2020. nov. 24. 13:03
 53/61 anonim ***** válasza:
51%

Kábé mennyi valóéletbeli bizonyítékot szeretnél begyűjteni arra, hogy nem hívnak vissza, hogy elkönyveld: nem hívnak vissza.

Neked kell a saját ügyedért tenned, senki nem fogja fontosnak érezni, hogy jó szolgálatot tegyen neked, ez van.

2020. nov. 24. 14:26
 54/61 anonim ***** válasza:
7%
3-4 műszakot nem vállal ahhaa értem...de nincs munka... Oké... Kb semmi végzettsége nincs,de egy műszakba akarja az irodába verni a kukit milliókért.. hmmm... Oké...
2020. nov. 24. 14:55
 55/61 A kérdező kommentje:
54..mondom azt is elvállalnék honnan szedted hogy nem vállalok el 3-4 műsztaakot? kiről beszélsz mellesleg?
2020. nov. 24. 14:57
 56/61 A kérdező kommentje:
54.undorító a kommented amúgy...ilyeneket jelenteni kéne!
2020. nov. 24. 14:58
 57/61 B.egyedi ***** válasza:
Olvastam elkeseredéseteket,érdekelne mi az amit szeretsz csinálni,mi az ami számodra örömet szerez??
2020. nov. 24. 16:07
 58/61 anonim ***** válasza:
45%
Kérdető. Ha nem sikerül, én szerzek neked munkát Budapesten. Gyári munka, 3-4 műszakban. Ha érdekel, írj privátot.
2020. nov. 24. 19:02
 59/61 anonim ***** válasza:
74%
Figyelj még nincsen minden veszve! Ha nincs tanár, tanítsd magad a matek könyvekből! Kezdd az elején, foglalkozz vele minden nap, és ha valamit nem értesz, nézz utána a neten, vagy kérdezd meg vkitől a neten! Ajánlom még a matekinget, és a khanacademyt, ahol első osztálytól megy felfelé a matek egészen az analízises témakörig. Persze ehhez nem árt egy kis angoltudás, de nem vészes. Ajánlom hogy ne hagyd annyiban a dolgot, és próbáld meg élvezni a tanulási folyamatot!
2020. nov. 25. 16:17
 60/61 anonim ***** válasza:
50%
2020. nov. 25. 16:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!