Munkát keresek hónapok óta de egyszerűen semmi nincs,
mit rontok el?
Ez egy jó hír,örülök neki.🙂
Az is fontos egy telefon beszélgetésnél hogy már akkor magabiztosnak tűnj és hallják a hangodon hogy igen is te ezt a 💩 melót is szívesen megcsinálod.
Milyen állás miatt hívtak vissza?
Egyébként írtam neked a biciglis futár melót, nem gondolkodtál rajta?
Alkalmi méltónak csak,nem is kell minden nap dolgozni benne.
Ha hívnak pl takarító cegtől kamuzd be azt hogy már másoknál magán jelleggel voltál.
Hát 3-4 műszakot én már csak tényleg akkor vállalnák be ha pl albiban laknák,lenne egy kapcsolatom vagy családom és tényleg már nem lenne semmi.
2020. nov. 24. 12:57
52/61 A kérdező kommentje:
valami raktáros munka amihez kellett volna 1 évnél több tapasztalat...nekem volt csak nem annyi. biciglizni nagyonrég bicikliztem és nincs is nekem :D..takarítóknál is legalább 1-3 évet kérnek vagy gyakorlottat ami én nem vagyok :( szóval jelentkeztem sok féle gyári melóra hátha. meg meditálok is talán segít pozitivan gondolkoodni
Kábé mennyi valóéletbeli bizonyítékot szeretnél begyűjteni arra, hogy nem hívnak vissza, hogy elkönyveld: nem hívnak vissza.
Neked kell a saját ügyedért tenned, senki nem fogja fontosnak érezni, hogy jó szolgálatot tegyen neked, ez van.
2020. nov. 24. 14:26
3-4 műszakot nem vállal ahhaa értem...de nincs munka... Oké... Kb semmi végzettsége nincs,de egy műszakba akarja az irodába verni a kukit milliókért.. hmmm... Oké...
2020. nov. 24. 14:55
55/61 A kérdező kommentje:
54..mondom azt is elvállalnék honnan szedted hogy nem vállalok el 3-4 műsztaakot? kiről beszélsz mellesleg?
56/61 A kérdező kommentje:
54.undorító a kommented amúgy...ilyeneket jelenteni kéne!
Olvastam elkeseredéseteket,érdekelne mi az amit szeretsz csinálni,mi az ami számodra örömet szerez??
2020. nov. 24. 16:07
Kérdető. Ha nem sikerül, én szerzek neked munkát Budapesten. Gyári munka, 3-4 műszakban. Ha érdekel, írj privátot.
2020. nov. 24. 19:02
Figyelj még nincsen minden veszve! Ha nincs tanár, tanítsd magad a matek könyvekből! Kezdd az elején, foglalkozz vele minden nap, és ha valamit nem értesz, nézz utána a neten, vagy kérdezd meg vkitől a neten! Ajánlom még a matekinget, és a khanacademyt, ahol első osztálytól megy felfelé a matek egészen az analízises témakörig. Persze ehhez nem árt egy kis angoltudás, de nem vészes. Ajánlom hogy ne hagyd annyiban a dolgot, és próbáld meg élvezni a tanulási folyamatot!
2020. nov. 25. 16:17
2020. nov. 25. 16:29
Kapcsolódó kérdések: