Munkát keresek hónapok óta de egyszerűen semmi nincs, mit rontok el?
Figyelt kérdés
Már ott tartok, hogy bármit elvállalnék csak dolgozzak valamit. Takarításhoz legtöbb helyen sajnos tapasztalatot várnak akár több évet is ami nekem nincs, boltban is kérnek vagy épp nincs felvétel. Több gyári munkára jelentkeztem de egyik se keresett meg, pedig még gyárba is mennék csak lenne pénzem. Suli befejezése óta alig találok valamit, az a valami is csak egy egy próbanap volt ami után fenét se hallottam utánuk. Ti esetleg nem tudtok Budapesten akár gyárt ahol most is van felvétel? Van egy általánosom meg egy szakmám de az nem való semmire. Most bekerültem ilyen depressziós völgybe a munkanélküliség miatt és semmihez nincs kedvem. Pedig ez nem élet, higgyjétek el én mindent megteszek hogy találjak munkát de most ez valamiért lehetetlen. Most van hogy hetek óta egy telefont se kaptam sehonnan. család ameddig tud segít de szeretnék a saját lábamra állni de korona idején nagyon nehéz. Ti hogyan kerestek munkát vagy vagytok olyanok itt akik szintén nehezen találnak munkát? 23L2020. nov. 23. 17:22
21/61 anonim válasza:
Nekem van érettségim,és csak takarító munkát keresek,de egy hónap alatt egyetlen helyről sem jeleztek vissza,pedig van gyakorlatom és budapesti vagyok.Reménytelen ez az egész mostani helyzet :(
22/61 A kérdező kommentje:
18.nekem SINCS érettségim szóval ugynaaz :D..
2020. nov. 23. 18:23
23/61 A kérdező kommentje:
legalább nem vagyok egyedól ezzel :D
lassan megölaz unalom, hiába teszek veszek itthon, sportolok, rollizok hogy teljenaz idő de szívesen dolgoznék mert olyan jo mikor kimondhatod hogy te is dolgozó ember vagy...nem pedig munkanélküli. szerintem most nagyban tesz a covid is a helyzetre, hisz ilyenkor kétszer átgondolják kiket hívnka és hány embert...
2020. nov. 23. 18:26
24/61 anonim válasza:
Fbn nem az álláshirdetés alá kellene kommemtelni, hogy " érdekel " hanem rendesen jelentkezni cv-vel...
Bpn nem találtok melót? Hagyjuk már!
Kirúgtak vidéken 1 óránn belül 3 hely is hívott... Még én válogattam hova menjek.
Aki nem akar nem is talál ennyi.
25/61 A kérdező kommentje:
24..tényleg hidd el. tudtam hogy mindjárt jönni fog egy ilyen komment de az ilyenek annyira nem érdeklenek mert ugyis etőtől érzik jobbnak magukat igaz? AKI KERES AZ TALÁL...persze...keresek ezerrel de senkinek nem kellekk..
2020. nov. 23. 18:40
26/61 A kérdező kommentje:
NEM VÁLOGATOK, elmentem boltokba keresni hogy van e árufeltöltés vagy akármi de semmi, postásnak meg nem kérnek, gyárakból semmi visszhang, szimpla csomagoló munkáktól se keresnek..könnyű mondani pedig valóságban nagyon nehéz főleg most vírusban nagyon nem keresnek és ezt mondták is...mellesleg munkához sokhelyen tapasztalatot kérnek ami sokunkak nics vagy végzettség. valahol 1-3 sőt 10 év tapasztalatot is kérnek mi??
2020. nov. 23. 18:42
28/61 A kérdező kommentje:
ahhoz is kell tapasztalat..
2020. nov. 23. 18:49
29/61 anonim válasza:
30/61 anonim válasza:
Kamu... Sok a kifogás meg a nyafi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!