Munkát keresek hónapok óta de egyszerűen semmi nincs, mit rontok el?
Figyelt kérdés
Már ott tartok, hogy bármit elvállalnék csak dolgozzak valamit. Takarításhoz legtöbb helyen sajnos tapasztalatot várnak akár több évet is ami nekem nincs, boltban is kérnek vagy épp nincs felvétel. Több gyári munkára jelentkeztem de egyik se keresett meg, pedig még gyárba is mennék csak lenne pénzem. Suli befejezése óta alig találok valamit, az a valami is csak egy egy próbanap volt ami után fenét se hallottam utánuk. Ti esetleg nem tudtok Budapesten akár gyárt ahol most is van felvétel? Van egy általánosom meg egy szakmám de az nem való semmire. Most bekerültem ilyen depressziós völgybe a munkanélküliség miatt és semmihez nincs kedvem. Pedig ez nem élet, higgyjétek el én mindent megteszek hogy találjak munkát de most ez valamiért lehetetlen. Most van hogy hetek óta egy telefont se kaptam sehonnan. család ameddig tud segít de szeretnék a saját lábamra állni de korona idején nagyon nehéz. Ti hogyan kerestek munkát vagy vagytok olyanok itt akik szintén nehezen találnak munkát? 23L2020. nov. 23. 17:22
42/61 anonim válasza:
Ezért jó a gyakori... Évekig nincs munka,de ha kiír egy kérdés egyből akad 🤷🤷🤷
43/61 A kérdező kommentje:
41.köszönöm :)
42.még nem akadt
2020. nov. 24. 11:17
44/61 A kérdező kommentje:
42..amúgy telejsen más ha jelenetkezek sok munkára sés ha felhívnak hogy mehetek interjúra nem de? sval még itt tartok
2020. nov. 24. 11:18
45/61 A kérdező kommentje:
🤷🤷🤷
2020. nov. 24. 11:18
46/61 anonim válasza:
Mit szólnál ahoz ha ketten együtt keresnénk állást?
Tartanánk egymásban a lelket,keresnénk a megfelelő helyet közben pedig jól el is ütnénk az időt,esetleg ki próbálnánk több melót is. Szerintem egy fokkal jobb lenne minden,ki húznánk egymást a 💩-ból,ebből a depressziós hullámvölgyből is.
Vagy hülyeség?
47/61 A kérdező kommentje:
46.nem tudom. milyen végzettséged van vagy milyen irányban keresel munkát? Kereskedelem, gyártósor egyéb?
2020. nov. 24. 11:52
48/61 anonim válasza:
Nekem most teljesen mindegy,ugyanúgy vagyok mint te kedves kérdező,találjak valamit ahol tudok pénzt keresni,mert így le fogok teljesen épülni.
49/61 A kérdező kommentje:
hát igaz, ma hívott épp valaki de pont kevés tapasztalatom volt hozzá de legalább már volt egy hívás :) hátha több lesz még.
2020. nov. 24. 12:28
50/61 A kérdező kommentje:
sőt már esküszöm hogy elvállalnék 3 vagy 4 műszakot is csak lenne már kis keresetem...annyira szörnyű ez a helyzet. de hiába keresek nemválaszolnak. hiába hívok nem veszik fel vagy majd értesítenek...
2020. nov. 24. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!