Munkát keresek hónapok óta de egyszerűen semmi nincs, mit rontok el?
Figyelt kérdés
Már ott tartok, hogy bármit elvállalnék csak dolgozzak valamit. Takarításhoz legtöbb helyen sajnos tapasztalatot várnak akár több évet is ami nekem nincs, boltban is kérnek vagy épp nincs felvétel. Több gyári munkára jelentkeztem de egyik se keresett meg, pedig még gyárba is mennék csak lenne pénzem. Suli befejezése óta alig találok valamit, az a valami is csak egy egy próbanap volt ami után fenét se hallottam utánuk. Ti esetleg nem tudtok Budapesten akár gyárt ahol most is van felvétel? Van egy általánosom meg egy szakmám de az nem való semmire. Most bekerültem ilyen depressziós völgybe a munkanélküliség miatt és semmihez nincs kedvem. Pedig ez nem élet, higgyjétek el én mindent megteszek hogy találjak munkát de most ez valamiért lehetetlen. Most van hogy hetek óta egy telefont se kaptam sehonnan. család ameddig tud segít de szeretnék a saját lábamra állni de korona idején nagyon nehéz. Ti hogyan kerestek munkát vagy vagytok olyanok itt akik szintén nehezen találnak munkát? 23L2020. nov. 23. 17:22
11/61 A kérdező kommentje:
Nos majdnem sikerült de matek miatt bukott az egész és inkább feladtam, mert azt se gondoltam volna hogy minden tantárgyból átmegyek persze a matekra gondoltam hogy nem fog menni de hogy csak az miatt nem...amúgy sok barátnőmnek nincs érettségije mégis boldogulnak csak én vagyok ilyen peches...
2020. nov. 23. 17:42
12/61 A kérdező kommentje:
10..igen mert oskszor professionon önéletrajzot kell külfdeni de látom ezt te sosem csináltad...és képzeld igenis szoktak hivogatni csak most valamiért elakdadt ez...amúgy meg képzelheted én is hívok munkákat de vagy nem veszik fel pedig 3x is hivtam és üzit is hagytam vagy majd értesítenek...szépen vagyunk
2020. nov. 23. 17:43
13/61 A kérdező kommentje:
Mellesleg olyanknak akiknek van munkájuk jelenleg azok könnyen mondanak ilyeneket, mintha élveznék hogy ezt csinálják..direkt irtam hogy mindent megteszek, hívogatok munkákat, smst is írok, érdeklődök boltokban, profession, jooble, jófogás stb..de SEMMI!
2020. nov. 23. 17:45
14/61 anonim válasza:
Amit linkeltem, ott is van telefonszám. Holnap hívd fel őket. Az éretségit meg egy matek miatt ne add fel. Egy gyárban is rengeteget számít.
Gyakorolj, kereds valakit aki korrepetál.
Személyesen is elmehetsz, pár munkaközvetítő irodába. ProHumán stb.
15/61 A kérdező kommentje:
Tudom, nem akarom ferladni de mit tegyek ha egyserűen sík hülye vagyok matekhoz és utoljára általánosban volt RENDES matekóra? voltam tanárnál is de semmi eredménye.
2020. nov. 23. 17:48
16/61 anonim válasza:
Postásokat is mindig keresnek, érdeklődd meg
17/61 A kérdező kommentje:
Postás munkát kerestem de nem engem válasszottak...ígyközölték nyiltan. :(
2020. nov. 23. 17:58
18/61 anonim válasza:
Ugyanez a helyzet, csak nekem érettségim sincs
még gyárakba sem vesznek fel így, ahol 8 általánosa feltétel
mivel túljelentkezés van most mindenhova... és tudnak válogatni.
19/61 anonim válasza:
Mit nem adnék ha megint gimis matekot kellene tanulni, azok voltak a könnyű évek :) Érettségi nélkül sosem könnyű elhelyezkedni, most viszont még nehezebb,hisz nagyon sok képzett ember veszíti el az állását a koronavírus miatt, akik aztán szintén azokon a helyeken kötnek ki ahol "mindig van felvétel". Gyárakban, postán, stb.. a munkáltatók meg persze hogy a képzettebb munkaerőt preferálják. Most nem tudok mit tanácsolni
20/61 anonim válasza:
Szánalmas ez az ország. A fiatalok nem találnak munkát.
Aztán csodálkoznak hogy bűnözésből akarnak megélni az emberek és teli vannak a börtönök. Meg a kilátástalan anyagi helyzet teremti a terroristákat:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!