Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan kezeled az irigy...

Hogyan kezeled az irigy munkatársaidat?

Figyelt kérdés

Az előző munkahelyemen is az autóm miatt kezdtek fújni rám.

Mondhattam én bármit és próbáltam kijönni mindenkivel a vége az lett, hogy engem támadtak be....

Végén még a főnök is szóvá tette inkább költöttem volna másra...

(Mert mi az, hogy ilyen fiatalon van 3-as BMW-m van. )

(Egy 17 éves E46 ami újra lett festve és fényezve ezért sok tudatlan azt hiszi valami Újszerű alig 5 éves és a rendszám is R-el kezdődik mert külföldről behozott ) .

De azt nem gondolják, hogy hoppá te már 5 éve dolgozol egyhuzamban reggeltől-estig.

Én nem qrtam el a pénzt cigarettára meg tippmixre. Amit kellett megvettem otthonra, a szüleimnek és többit elraktam.

Röhej és a melettem parkoló xy autója új vitara 4x annyit ér mint az enyém azt nem köpködik.

2020. nov. 22. 06:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

nekem kabrióm van ami ugyancsak nem nagy szám szerintem mégis irigyek voltak.

Ez ellen semmit sem tehetsz, sajnos az irigy ember nagyon veszélyes és hátba szúrhat simán ugyhogy legyél óvatos .

Velem megtörtént sajnos, elis mentem onnan.

2020. nov. 22. 18:38
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2020. nov. 24. 03:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!