Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szeretnék regisztárlni Tinderr...

Szeretnék regisztárlni Tinderre, de félek mi lesz, ha a főnököm, munkatársaim meglátnak ott?

Figyelt kérdés
Nem tudom mit gondolnának, ha meglátnának egy szexpartnerkereső oldalon. Mennyi esély van rá, hogy összedobna minket? Ti találkoztatok már ismerőssel ott?

2020. okt. 15. 19:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Ez a köztudatban szerintem ugyanúgy áll mint sima társkereső. Legalábbis akiket ismertem eddig nem dugásért regisztráltak, persze olyanok is vannak. Szerintem hajrá.
2020. okt. 15. 19:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem szexpartnerkereső hivatalosan, arra vannak rendes oldalak, amiknek a leírása konkrétan ez, hogy "Keress partnert szexre", stb. A Tinder hivatalosan egy társkereső, valaki laza kapcsolatot keres ott, valaki trollkodik, valaki szexpartnert keres, stb.

Kinek mi köze hozzá, hogy hova vagy regisztrálva, őszintén? Csak az láthatja, aki fent van, akkor az a valaki mitől "különb", mint te?

2020. okt. 15. 19:24
 3/6 anonim ***** válasza:
87%
A tinder hivatalosan nem szexpartner kereső,hanem társkereső alkalmazás, ha nem írod ki, hogy szexet keresel és nem teszel fel kihívó képet akkor a munkatársaid (férfiak), nem láthatnak bele semmi rosszat. Mellesleg honnan tudod, hogy ők fenn vannak a tinderen?
2020. okt. 15. 19:26
 4/6 anonim ***** válasza:
87%
Akkor te is meglátod ott őket, máris egálban lesztek :)
2020. okt. 15. 19:46
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Sztem nagyon gaz! Felejtsd el!ott fognak rohogni rajtad! A tarskereso is gaz!
2020. okt. 15. 21:06
 6/6 anonim ***** válasza:
77%
Abba senki nem gondol bele, hogy csak akkor láthat meg, ha ő maga is fent van? Így elég képmutató lenne, ha ezt kifogásolná.
2020. nov. 14. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!