A tegeződés nem úgy működik még nagyfőnök-kis alkalmazott viszonylatban is hogy akkor ILLIK, ha arra a másik fél engedélyt adott?
Alapszabály a tegeződésnél, hogy
- nő ajánlja fel a férfinak
- magas rangú az alacsonyabb rangúnak
- idős a fiatalnak
Na most ha adott egy fiatal (30 alatti) férfi nagyfőnök és egy 60 feletti, a sor végén álló kis női dolgozócska, és a főnök minden kérdezés és beleegyezés nélkül letegezi az (anyja korú) nőt
- akkor az a főnök súlyosan paraszt? Mert eleve ő a fiatalabb, eleve ő a férfi, és a másik nem adott engedélyt a tegezésre( meg se kérdezték, anélkül kapásból letegezték)?
Jól látom?
Nekem is fura lenne ha beallitana egy cegvezetö hogy "haligali mi a pàlya?" Ne haverkodjanak csak azert, mert en "csicska admin" vagyok hozzá kepest.en is ugy vagyok vele hogy a tisztelet hiànya lenne.
De minket megtisztelnek az illedelmes magatartassal :)
Mert azert egy masik cégvezetövel se bànna igy, hogy lekezeli, egy "szevasz öreg"-gel,hacsak nem vmi spanja.
Ahol stàtuszkérdès a tisztelet az szerintem primitivség.
Sokadszorra rugózol ezen a kérdésen.
Nem paraszt a főnök.
De mondj fel végre, ha nem tudod ezt feldolgozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!