Könyvelőirodában mostanában mennyit lehet keresni alkalmazottként?
Figyelt kérdés
2020. nov. 4. 13:43
1/8 A kérdező kommentje:
Érdekelne megyeszékhelyen is, és Bp. agglomerációban is.
Elképesztő különbségeket hallok egy régión belül is. Van, aki 180 nettót mond, van, aki 520 nettót (mindkettő a megfelelő szakmai képzettséggel és naprakész, karbantartott tudással).
2020. nov. 4. 13:44
2/8 anonim válasza:
Megyeszékhelyen 180-200 nettó maximum. Budapesten 240-280. Nincsenek túlfizetve a könyvelők ha csak alkalmazottként dolgoznak. Tudom, mert 2 évig dolgoztam én is könyvelőirodában, ráadásul én adatrögzítőként kezdtem, 130 nettóval. Vicc kategória, de ez van. 520 meg alkalmazottként baromság. Legfeljebb multinál diplomával több év tapasztalattal.
3/8 anonim válasza:
Ez komoly?
Én azt hittem, hogy egy könyvelő simán keres vagy 300 ezret.
Pesten meg vagy 400-450 körül.
4/8 anonim válasza:
Osztom a 2.válaszoló véleményét. Én multinál dolgozok és ott a könyvelők simán keresnek 600 ezret bruttóban. Igen, diplomásak, több éve ott vannak a cégnél, nyelvet is beszélnek és folyton továbbképzésre járnak, de ebben a szakmában szerintem máshogy nem igen tudsz érvényesülni. A főkönyvelő pl 1 millió körül keres (bruttó). A kezdők nyilván nem kapnak ennyit de 350-420 között igen. Onnan tudom mert nekem is ebben a sávban ajánlottak fizetéseket amikor állást kerestem pályakezdőként. Kisebb könyvelőirodákhoz nem jelentkeztem anno így nem tudom ott mi a helyzet de ennyit valószínűleg ott nem adnak.
5/8 A kérdező kommentje:
Az 520 igaz, egy új kolleganő mondta (most eljött a pesti irodából, lakóhelyéhez jóval közelebb, mert a pénz sem minden). Neki diplomája van és adótanácsadói végzettsége (nekem ugyanez + adószakértőim is van).
Negyvenesek vagyunk mindketten.
(Én most szabadúszó vagyok, de egyre jobban szeretnék elhelyezkedni valahol, ezért is próbálok tájékozódni.) Leginkább a könyvelőirodai könyvelés passzolna.
2020. nov. 4. 16:02
6/8 anonim válasza:
Bpi könyvelőirodában dolgozom, itt legalább egy idegen nyelv elvárás. Az asszisztensek keresnek 250 környékén. Mérlegképessel 400-tól felfelé, csopvezek 600 körül kb (nettó).
7/8 anonim válasza:
Számviteli főiskolát végeztem, könyvelő, adótanácsadó és adószakértő vagyok, 20 év gyakorlattal. Dolgoztam már multinál, kisebb könyvelőirodában, szabadúszóként is, és most hatóságoknak dolgozom (igazságügyi adószakértés). Nekem soha, egy helyen sem kellett nyelvtudás (és a velem dolgozó kollegáknak sem).
8/8 anonim válasza:
190 ezret kerestem könyvelőirodában. Fejér megye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!