Lassú vagyok a munkában,ezért azt veszem észre el akarnak küldeni.Mit csináljak?
Szerintem kérd a türelmüket, nem vagytok egyformák. 4 nap után nem tudom mi lenne az elfogadható tempó.
Ha a szívedre teszed a kezed és azt mondod, hogy te mindent beleadtál, akkor igazából miért lenne gáz ha kirúgnak? Te szeretnél ilyen “terrorban “dolgozni?
nah igen mivel nem tudni melyik bolt lehet tényleg ilyen fél hivatalos nézz utána.
az is lehet mivel új vagy szívatnak.
Sajna tudom milyen érzés ha lassú vagy én anno operátorként voltam lassú de ott is hagytam.
Maszek bolt lehet. Mond azt egyszarvú is lehetek, de mégsem vagyok az. Nincs feltüntetve az ár=ingyenes. Persze! Én itt születtem! Mindennek tudom az árát...!
Vásárló ráér, ezt vásárlóként írom. Bőven ki lehet várni azt az időt. Akinek ez nem felel meg vásárlóként az elmehet a Gazdaságos bolta az önkiszolgáló kasszához.
Továbbra is piszkálnak, szold el magad hangosan, holnap már nem jövök! Vásárlóként visszamennék és kérnék 25 dkg sajtos parizsit. 27.8 dkg az nekem nem lesz jó! 25 dkg-t kértem! Ezt eljátszanám velük napi 4 szer.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!