Mennyi ideig tart ki másnàl 10 ezer Ft? Szoval ha mondjuk most abszolut nem lenne pénzed es kapnál 40 ezret, dec 10-éig kibirnád?
Szoval most nem szamitva a lakbert rezsit stb költségeket.
Csak olyanokat hogy pl veszel magadnak reggelit, vagy vacsira valót(tegyük fel üres a hütöd), esetleg vmi ruhát ami nagyon kell, vagy busz/taxi amire muszáj, szoval amikre mindenképp költesz per/nap.
Vagy 10.000 Ft elég egy hétre be lehet osztani?
Csak mert eddig nekem soha nem sikerült.
29:
Nyilván, szigorúan nézve kijön, bár már közelítené a hiányos táplálkozást nálam. De a kérdésre úgy válaszoltam, hogy ha ugyanazt enném, mint eddig. Akkor nagyjából a reggelire lenne elég.
Nagy úr a muszáj...:)
Csak ételre költenek, semmi másra , gyalog járnék úgy sokkal olcsóbb.
Sporolok van félre tett pénzem és sokat vásárolok.
Szakrendelésre időpontot kell kérni.
Ügyek intézése: nagyon sok mindent lehet online.
Tudom,nem ez volt a kérdés.
Megerősíteni tudom az utolsót.
Albiban lakom egyedül, főzök magamra, mosok, takarítok, mindent amit kell.
40 ezer Ft nekem kajára több, mint 1,5 hónapra elég, de megkockáztatom, hogy akár 2-re is.
Másfél hetente vásárolok be olyan 6-7 ezer Ft körül, max 8. Tehát két bevásárlás közt szinte nulla a napi kaja költésem, mivel otthon eszek, főzök magamra, ahogy írtam. Nincs hambi itt, sült krumpli ott, semmi ilyen. Max 2 hetente eszek egy 600 Ft-os vegaburgert, mivel vega vagyok. Jó, ezt elfelejtettem írni, mivel húst abszolút nem eszek, lehet hogy ezért jövök ki ilyen olcsón havonta a kajával. Ha főzök, akkor 2-3 napra teszem, nekem semmi bajom nincs azzal, ha 3 napig ugyanazt a melegételt eszem. Mások már finnyásabbak, mert kétszer sem akarnak ugyanabba belezabálni. Így jártak. Én úgy jellemezném magam, hogy alacsony költségigényű/vetésű, de egészségesen élő, igényes, sportot űző ember vagyok. 32F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!