Mennyi ideig tart ki másnàl 10 ezer Ft? Szoval ha mondjuk most abszolut nem lenne pénzed es kapnál 40 ezret, dec 10-éig kibirnád?
Szoval most nem szamitva a lakbert rezsit stb költségeket.
Csak olyanokat hogy pl veszel magadnak reggelit, vagy vacsira valót(tegyük fel üres a hütöd), esetleg vmi ruhát ami nagyon kell, vagy busz/taxi amire muszáj, szoval amikre mindenképp költesz per/nap.
Vagy 10.000 Ft elég egy hétre be lehet osztani?
Csak mert eddig nekem soha nem sikerült.
Oksi rizs krumpli tea akkor.
Megprobàlom
Nézz még rá esetleg a konzervekre. Zöldséget/gyümölcsöt csak piacon vegyél és ott is próbálj meg alkudni.
Továbbá valamin változtass, ugyanis hosszútávon ez a minősíthetetlen étkezés megöl téged. Bár nem is értem, hogy hogy jöhet szóba a taxi, ha ételre nincs pénzed.
Sztm nem is akar a kérdező...
Soha nem reggeliztem ennyi pénzből.
Ilyen gondolkodással esélytelen,most írnám,ne etessétek a trollt.
Hát... Ha kevés van, akkor nyilván megpróbálom úgy beosztani. Még ha a rezsit, lakbért, netet, telefont nem is számolom, akkor sem elég.
2 macska kajája, plusz alom, ezt muszáj megvenni.
Aztán még kaja, ez az ami kell a háztartásba... Egy hónapot kitudnék így húzni, hosszútávon semmire nem elég ez a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!