Mennyi ideig tart ki másnàl 10 ezer Ft? Szoval ha mondjuk most abszolut nem lenne pénzed es kapnál 40 ezret, dec 10-éig kibirnád?
Szoval most nem szamitva a lakbert rezsit stb költségeket.
Csak olyanokat hogy pl veszel magadnak reggelit, vagy vacsira valót(tegyük fel üres a hütöd), esetleg vmi ruhát ami nagyon kell, vagy busz/taxi amire muszáj, szoval amikre mindenképp költesz per/nap.
Vagy 10.000 Ft elég egy hétre be lehet osztani?
Csak mert eddig nekem soha nem sikerült.
Hát már most indul.
Pékségben 2 pizzaszelet es gyümölcslé egesz napra munkàba, 1240 Ft volt.
Es még csak reggel van.
Ne pizzaszeletet vegyél a pékségben, hanem zsömlét meg pár szelet sajtot meg szalámit, és ne gyümölcsölét igyál, hanem teát/vizet.
Ez még a felébe sem kerül!
2 db zsemle 100 Ft, 20 dkg ementáli sajt 240 Ft, 6 dkg szeletelt vastagkolbász 400 Ft - ez legalább annyira laktat, mint a pizzaszeletek, de eddig összesen 740 Ft. Ha nem márkás sajtot meg felvágottat veszel, akkor a felébe sem kerül.
A tea meg ingyen van.
Hát kérdező akkor ma már végére értél a keretednek, ezzel kell kihúznod holnapig :)
Mindenképpen meg kell tervezned a kiadásaid és végigszámolgatni, hogy mire és mennyit költhetsz, máshogy nem fog menni. Muszáj lejjebb adnod az ilyen szokásaidból. Vagy kevesebbet vagy olcsóbbat.
A dobozos kávét szintén felejtsd el, otthon fözöl és termoszba teszed, a negyedéböl megvan.
Ha spórolni akarsz, akkor a készen vett termékeket felejtsd el, otthon negyede-ötöde pénzböl ki lehet jönni.
Nem azt írtam, hogy NE IGYÁL kávét, hanem, hoyg ne KÉSZ kávét vegyél, hanem fözd meg magadnak!
Mellesleg kávé nélkül is lehet teljesíteni, söt hosszabb távon sokkal jobban, mint kávéval.
Az energiaital meg drága és ártalmas, azt teljesen ki kell hagyni!
De nekem az az érzésem, hogy nem is akarsz tényleg olcsóbban ellenni, csak kötözködni szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!