Mire vélnétek ezt a hirtelen változást?
Van egy munkatársam, aki mikor idekerültem, elég bunkó volt velem. Nem beszelt velem, beszólt, ha mással beszéltem, direkt került az ebedlőben, stb. El nem tudtam képzelni mi a baja velem, mert nem is ismert. Elkönyveltem magamban hogy ő ilyen, nem foglalkoztam vele, próbáltam másra koncentrálni. Közben az egyik lány elkezdett a főnöknek, meg másoknak mocskolni, hogy nem jól dolgozok, leszólta a munkámat, kibeszélt. Ekkor ez a fiú, akitől a legkevésbé számítottam rá, mellém állt, mondta hogy ne foglalkozzak vele, ez a lány hülye, a munkámmal nincs baj, a főnök is megmondta. Meg mostanában kérdezi hogy vagyok, nem áll föl az asztaltól mikor lemegyek enni, beszélget velem, amit előtte sose csinált. Nem értettem ezt a hirtelen pártfordulást, eddig ki nem állhatott, most meg haverkodik. Ezt miért csinálja? Mire vélnétek ezt a hirtelen pártfordulást?
L/24
Őszintén semmire se. Nem érdekelne. Aki egyszer már ilyen tetű volt velem, én azzal befejezem, nekem utána ne jöjjön mosolyogni meg s*gget nyalni. A helyedben én egyikkel se foglalkoznék, hülye munkahely, hülye munkatársakkal. Végezd inkább a munkádat és ne is foglalkozz egyikkel sem.
Amúgy nem értem, hogy tudja valaki leszólni a munkádat, ha egyszer azt megcsináltad rendesen. Menj oda a főnökhöz és mutasd meg neki, hogy rendben elvégzed mindig amit kell, az a hülye p*csa meg hagy ugasson.
Gondolom, elöszöt inkább óvatos akart lenni, különben sokszor elöfordul, hogy valaki csak barátságos, a másik meg félreérti vagy tapadni kezd rá.
Idöközben fel tudott mérni, milyen vagy, most kezd kicsit nyitni feléd.
Nekem ez nem pálfordulás. Ő ilyen, nem az a barátkozós típus, aki rögtön odamegy másokhoz. De ettől még korrekt.
Biztos idő kellett neki, hogy megszokjon, megismerjen téged.
De ennek szerintem semmi köze ahhoz, hogy kiáll másokért vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!