Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ebben a törtènetben mi a...

Ebben a törtènetben mi a főnök felelőssège, egyáltalán van-e?

Figyelt kérdés

Van egy csendes fiú, aki egyben szorgalmas is, a munkával tudja biztosìtani a megèlhetèsèt. A főnökei korábban is, csak ledarálták neki röviden a feladatokat, de amúgy bem szìvesen kommunikáltak vele, holott ez a fiú mindig teljesìtette az elvárásokat.

Van egy másik fiú, aki több lábon áll. Már a megjelenèsèvel bizalmat ér el a főnökeinèl. Néha tevèkeny, de sűrűn szeret kommunikálni bárkivel. Ha értèkelésről, vagy vitás helyzetről van szó, mindig a második fiút támogatják, akármilyen témáról van szó. A bizalmat a 2.fiú korábban kiérdemelte, ennek következtèvel akàr füllenthet is.

A 3.fiú még új a munkahelyen. Elvárja, hogy fogadják be, de mindenkit kritizál, átrendez mindent a saját elkèpzelèsei szerint, az utóbbi esetben mindig támogatja. Sűrűn vannak konfliktusok, mert az eltèrő szemèlyisègeket talàlkoznak naponta,de a főnök annyival lerendezi, hogy nem szeretne veszekedèst. A problémás helyzeteket is elkerüli. Ebben az esetben van-e felelőssége a főnöknek, vagy bárkinek is?

2020. nov. 9. 07:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Te nagyon el vagy tájolódva. Nem a beosztottak lelki világáert felelős a főnök, hanem a munkájukért. Arra nem volt panasz. Hogy az egyik képtelen a konfliktus kezelésre és mindent direkt félreért, az nem az ő dolga. Hogy gondolpd, hogy ilyen ovira van ideje és energiája?
2020. nov. 9. 07:57
 12/18 anonim ***** válasza:
Felnöttként SAJÁT MAGADÉRT vagy felelös, te is meg a fönök is!
2020. nov. 9. 07:59
 13/18 A kérdező kommentje:
Akkor ilyen alapon bárki lehet főnök, magasabb fizetèsèrt cserèbe. Mikor azt a kifejezèst használtam, hogy: Főnököm. Akkor valami oda-vissza tiszteletre irányuló emberi kapcsolatra gondoltam.
2020. nov. 9. 08:07
 14/18 anonim ***** válasza:
Az a te bajod. Én azért vsgyok főnök, meg szakmailag többet tudok nyújtani, mint a beosztottak, tudom koordinálni a munkájukat stb. stb. Hogy mit veszekednek, az rajtuk kívül senkit sem érdekel és nem is a főnök dolga ezzel foglalkozni. Nem értem, hogy ezen mit nem értesz és minek kötöd az ebet a karóhoz
2020. nov. 9. 08:12
 15/18 anonim ***** válasza:
Nyilván te vagy az első fiú. Kezdetnek fel kellene női és nem fiúként, hanem férfiként tekinteni magadra a munkahelyeden
2020. nov. 9. 08:51
 16/18 A kérdező kommentje:
Egyik sem. Èn vagyok az, akinek elege van a probkémákból. Jön legközelebb látogató a munkahelyemre, bevezetem az öltözőbe is a higéniai körülményeket is megmutatni.
2020. nov. 9. 08:54
 17/18 anonim ***** válasza:
Jól megmutatod akkor, ezaz
2020. nov. 9. 09:05
 18/18 anonim ***** válasza:
A fönöknek nem az a dolga, hogy a beosztottakat pátyolgassa, nem is az a lényeg, hogy több fizetést kap, hanem hogy szerez megbízásokat és organizálja a munkavégzést.
2020. nov. 9. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!