Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen munkák vannak amelyekbe...

Milyen munkák vannak amelyekben nagyon ritkán kell embereket elviselni vagy embereket teljesen kilehet zárni?

Figyelt kérdés

Jelenleg van egy munkahelyem ahol vannak napok amikor csak 45 percet kell más emberrel egy légtérben lennem ezt még kilehet bírni de amikor van munkatárs egy ember mindig közel van és zavar. Ami rosszabb hogy borzalmas a fizetés bruttó 245, reggel 6-14.20 munkarend, heti 5 nap munka, reggeli ebéd jár. Fönök nem szól bele semmibe heti 1 szer látom fél órára. 10 percre van munkahely, rugalmas, mert késhetek félórát is csak a munka legyen meg

De ez is sok emberekből ,kevesebbre vágyom és több pénzre.

2020. nov. 6. 11:33
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Ennél több pénzt külön képesítés nélkül elég nehéz úgy keresni, hogy nem kell kapcsolatba lépned emberekkel. Még az IT rendszergazdának is kell emberekkel beszélnie, pedig az egy viszonylag "magányosabb" munka. Ami ilyen munkát tudok, az ennél kevesebbet fizet (médialeiratozó - bár nem tudom, hogy mostanában is van-e ilyen, én azt diákként csináltam kb. 6-7 éve).
2020. nov. 6. 16:38
 22/26 A kérdező kommentje:
Akkor lehet hogy egy szakma amelyet lehet egyedül csinálni egyfajta vállalkozóként az jobb választás lenne.
2020. nov. 6. 18:33
 23/26 anonim ***** válasza:
Szerintem te meg ahhoz is lusta lennél
2020. nov. 6. 19:29
 24/26 A kérdező kommentje:

Miért lennék lusta?

Nem tudom miből szűrted le ezt a marhaságot

2020. nov. 6. 19:31
 25/26 anonim ***** válasza:

Az IT egyre inkább nem magányos munka, a nagyobb fejlesztéseket csapatban csinálják kapásból (design, backend, frontend, adatbázis, teszt), persze lehet otthonról is, de nem úszod meg a kommunikációt másokkal. Ezt nem ajánlanám.

Mivel foglalkozol szívesen? Ne munkára gondolj pontosan, inkább tevékenységekre, amikkel el tudnád tölteni a napod nagy részét úgy, hogy repül az idő, és élvezed.

2020. nov. 6. 22:56
 26/26 anonim ***** válasza:
Na ja IT-sként sokat kell emberekkel beszélned, bár leginkább írásban, de szóban is
2020. nov. 6. 23:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!