Milyen munkák vannak amelyekben nagyon ritkán kell embereket elviselni vagy embereket teljesen kilehet zárni?
Jelenleg van egy munkahelyem ahol vannak napok amikor csak 45 percet kell más emberrel egy légtérben lennem ezt még kilehet bírni de amikor van munkatárs egy ember mindig közel van és zavar. Ami rosszabb hogy borzalmas a fizetés bruttó 245, reggel 6-14.20 munkarend, heti 5 nap munka, reggeli ebéd jár. Fönök nem szól bele semmibe heti 1 szer látom fél órára. 10 percre van munkahely, rugalmas, mert késhetek félórát is csak a munka legyen meg
De ez is sok emberekből ,kevesebbre vágyom és több pénzre.
“ De ez is sok emberekből ,kevesebbre vágyom és több pénzre.”
“ Leírtam a kérdésben hogy több pénz,kevesebb ember.”
“ Az kb minimálbért kap szóval troll válasz”
Rendben, rendben, értjük, ez mind világos, de inkább te áruld már el, hogy pontosan mit teszel azért, hogy egy ilyen jól kereső munkád legyen?
Már leírta valaki, a neked való munka az it-businessben van, valamilyen programozóként stb.
Szóval, a kérdés az, mikor kezdessz el tenni érte?
Nem tettem még semmit.
Egyáltalán hol kezdhetném el?
Olyan értelemben szeretem az informatikát hogy munkán kivül minden időmet számítógép előtt töltöm és az összes hobbim akörül forog, játékok, anime, stb stb.
De programozásról nem tudok semmit kb, annyi hogy néhány játékban modoltam eventeket hogy bizonyos esemény bekövetkeztekor triggereljen stb, de ezt semminek nevezném kb, és elég fárasztó is volt amúgy.
13-as
Tudok alapszinten kommunikálni de az emberek társasága teljesen lefáraszt, nem érdekel amit mondanak teher a jópofizás, ismerkedés. Nem érdekel, olyan ember vagyok aki el van magában illetve se párja se barátai se kutyája se macskája tipus.
Informatika nagyon nem csak programozásból áll.
am üvegfúvó mester mondjuk
Azt tudom hogy programozás nem az én világom.
De az informatikai irány elég kézenfekvő, mondjuk IT Networking, utánanézek most jó ötletet adott ez a pár válasz,lehet érdemes lenne belevágnom.
Utolsó rendszergazda akár de nincs különösebb képesítésem az a baj, nyilván egy suliba elég lenne ez is kb, de ott nem fizetnek még ennyit sem amit kapok jelenleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!