Mit tegyek? Mi lenne a helyes lepes?
Figyelt kérdés
Nyar ota kerestem munkat, kisebb nagyobb sikerul, de ha oszinte akarok lenni 100 helyre adtam be es 2 helyrol jeleztek vissza. Nagyon megorultem mikor kaptam munkat, ami utan szinte kozvetlen hivott a masik lehetoseg, de azt visszautasitottam. A munka tetszik, de nehez ( 2 hete vagyok) aki tanitott o azt mondta, legalabb 3 honap de o neki fel ev kellett mire mindent atlatott. Nagy oromomre meg fel is ajanlotta a fonok, hogy beirat iskolaba es tanuljam meg azt, amit kulsos ceg csinal. Igent mondtam, kotottunk egy tanulmanyi szerzodest. Na a problema ott kezdodik, hogy velem eddig nem de minden alkalmazottal uvolt, megalaz. A legregebbi dolgozo 1 eve van ott es szinte naponta mondanak fel. Semmibe nem segit, de mindent elvar, tole nem lehet kerdezni, de igazabol mastol se, mert ok se tudjak (1-2-3 ) honapja kezdtek. Sajnos a penzugyi osztalyon 3an vagyunk, ebbol 2 felmondott tegnap. Maradtam en egyedul, aki 2 hete kezdett es a toredeket lattam annak amit kell csinalni es a tanulmanyi szerzodessel, amit mar elkezdtem, es a fonok mindent elvar hogy megcsinaljam es tokeletesen. Tulorat nem fizet (az egyik epp ezert mondott fel- mert fel5 helyett szinte mindennap 6-7- fel8 ig volt bent) Mit tennetek a helyembe? Felek ha valamit elrontok en leszek a hibas, es ejfelig se szeretnek bent ulni, mert “amig a munka nincs kesz senki nem megy haza”2020. nov. 4. 06:45
1/10 anonim válasza:
"amíg a munka nincs kész senki nem megy haza" erre a legjobb válasz: "ameddig túlóra nincs fizetve senki nem marad"
Nálunk fémiparban legalábbis így van..
Mond el neki értelmesen,hogy egyedül viszed 3ember munkáját, nem akarsz ingyen dolgozni, vagy kifizeti a túlórát vagy csak a hivatalos munkaidőt töltöd le.
Ha te vagy a könyvelő akkor magadnak lazán jelenthetsz túlórat, úgyis azt fizeti amit te számolsz..
2/10 A kérdező kommentje:
O donti el kinek mennyit ad. Nem en utalok, hanem o. Es igen ez is femipar :)
2020. nov. 4. 07:01
3/10 A kérdező kommentje:
Es ebben az esetben a kirugassal fenyegetozik, es meg is teszi, egyaltalan nem erdekli, hogy eddig barki jott ide 1 het utan felmondott
2020. nov. 4. 07:03
5/10 A kérdező kommentje:
Tanulmanyi szerzodesem van
2020. nov. 4. 07:51
6/10 anonim válasza:
Keresel egy munkajogászt, hogy mit lehet ezesetben tenni. Mennyibe kerül a képzésed? Mert az ilyenekből akkor lehet szabadulni, ha kifizeted.
7/10 anonim válasza:
Mondjuk ezt nem értem, még bőven próbaidő alatt vagy, hogy köthetett ilyenkor veled tanulmányi szerződést?
8/10 A kérdező kommentje:
Az lesz nyilvan, csak gondoltam tajekozodom elotte kicsit
2020. nov. 4. 10:43
9/10 anonim válasza:
Próbaidő alatti tanulmányi szerződést én sem értem. Nincs úgy megfogalmazva,hogy próbaidő lejárta után?
10/10 anonim válasza:
Látni kéne, hogy mit írtál alá. A munkaszerződés megkötésekor a felek megegyezhetnek a próbaidő elengedéséről is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!