Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hagyjam ott a mekit vagy...

Hagyjam ott a mekit vagy maradjak?

Figyelt kérdés
Ma volt az első diákmunka napom, de halál volt. Alkalmatlan vagyok a fizikai munkára, mérnökinfós egyetemista vagyok. Sajnos a környéken más munka nincs és anyámnak tartozom 80 ezer forinttal minél előbbre. Mivel vesebeteg vagyok, ezért hosszabb állás után vért pisilek és fáj a vesém, vesegörcsös leszek. Sikeresen leszerepeltem ma, 8 helyett csak 5 órát bírtam emiatt. Emellett legalább 20-szor megégettem magam elég durván, a lábsajogásról inkább nem beszélek, de többszörösen is összeakartam esni. Most mi legyen? Kell a pénz, más alternatíva nincs csak ennél rosszabb fizikai munka, de nem bírom a fizikai munkát, lebetegszem. Utálom és szenvedek

2020. nov. 2. 19:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Helyes. De amúgy meg kicsit más téma de.. iszonyú károkat tud okozni egy ilyen szülő. :/ Remélem nem hagyod hogy ezek elvegyék az önbizalmadat. Ne engedd.. tanácsolnam hogy költözz el ahogy tudsz hogy ne is keljen ezt hallgatni de tudom nem egyszerű ez sem.

Mindenesetre sok sikert a továbbiakban.

8as voltam

2020. nov. 2. 22:28
 12/22 A kérdező kommentje:
Hát azt mondják, hogy ha más is kibírja, akkor én is kibírom. Meg hogy 0 tudással nem vesznek fel szellemi diákmunkára, főleg nem a semmi közepén egy kisvárosban (mondjuk tényleg nincs semmi munka). Meg hogy szégyent hozok magamra, mert ez már a harmadik munkahely, amit otthagyok nagyon gyorsan (fagyigyárat otthagytam 4 nap után ugyanez miatt, LIDL árufeltöltést 6 nap után).
2020. nov. 2. 22:37
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, ha valóban vért pisálsz és ilyen szinten problémád van a veséddel, akkor nincs az a pénz amiért megéri a fizikai munka.

Más munkát keresni lehet, a saját szerveidből meg annyi van amennyivel születtél, donorra meg lehet várni de nem a vírus kellős közepén.

2020. nov. 2. 23:09
 14/22 A kérdező kommentje:
Bármilyen szellemi munka, csak ne fizikai. Ezt a tortúrát biztos, hogy nem csinálom tovább. De nincs itt Dunaújfaluban, úgyhogy vagy home office munkát keresek, vagy pedig saját vállalkozásban elkezdek valami kis zsebpénzhozót, amivel legalább törlesztgetem vissza a pénzt.. Úgy hogy egyetem után bemegyek a melódiákba holnap minden cuccommal együtt, felmondok, minden papírt megírok, utána visszaviszem a ruhákat és minden motyót az étterembe.
2020. nov. 2. 23:23
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Felmondtál végül? Mondjuk ilyen tré munkahelyekre mint a Meki meg a Lidl szerintem csak vásárlóként érdemes menni. Azzal meg ne foglalkozz, hogy a szüleid meg mások mit mondanak, nekem is így okoskodtak anno a szüleim meg a rokonok is, igazából csak az számít, hogy te mit gondolsz. Az egészséggel nem szabad játszani, drukkolok neked, hogy találj valamilyen szellemi munkát!
2020. nov. 3. 08:35
 16/22 A kérdező kommentje:
Még iskolában vagyok, utána felmondok. Kicsit nézni fognak a diákmunkás helyen, meg nevetni, meg szégyenkezni, de hát most mit tegyek, nem akarom ugyanezt a tortúrát.
2020. nov. 3. 10:42
 17/22 A kérdező kommentje:
Felmondtam :)
2020. nov. 3. 12:34
 18/22 anonim ***** válasza:

15-ös vagyok:

És mit szóltak? Könnyen ment?

2020. nov. 3. 18:13
 19/22 A kérdező kommentje:
Könnyen.
2020. nov. 3. 20:11
 20/22 anonim ***** válasza:
Akkor jó. :)
2020. nov. 3. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!