Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hagyjam ott a mekit vagy...

Hagyjam ott a mekit vagy maradjak?

Figyelt kérdés
Ma volt az első diákmunka napom, de halál volt. Alkalmatlan vagyok a fizikai munkára, mérnökinfós egyetemista vagyok. Sajnos a környéken más munka nincs és anyámnak tartozom 80 ezer forinttal minél előbbre. Mivel vesebeteg vagyok, ezért hosszabb állás után vért pisilek és fáj a vesém, vesegörcsös leszek. Sikeresen leszerepeltem ma, 8 helyett csak 5 órát bírtam emiatt. Emellett legalább 20-szor megégettem magam elég durván, a lábsajogásról inkább nem beszélek, de többszörösen is összeakartam esni. Most mi legyen? Kell a pénz, más alternatíva nincs csak ennél rosszabb fizikai munka, de nem bírom a fizikai munkát, lebetegszem. Utálom és szenvedek

2020. nov. 2. 19:24
A kérdező szavazást indított:
Maradjak, pénz minden felett
Hagyjam, az egészség minden felett
34 szavazat
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
31%
Általában 2 hét, mire egy munkát, állást, pozíciót megszoksz. Olyan nincs, hogy nem bírsz állni, vagy dolgozni. Ha majd felnőtt leszel és mérnök infósként mondjuk be kell feküdni egy asztal alá kábeleket szerelni, akkor is feladod? Vagy a csajod azt kéri, hogy hátulról közelítsél és nemet mondasz, mert nem bírod a fizikai erőltetést? Egyszerűen nem vagy hozzászokva, mert annyi fizikuma mindenkinek van, hogy a saját testét elbírja.
2020. nov. 2. 19:29
 2/22 anonim ***** válasza:
98%
Orvossoddal konzultalj, lehet beleszoksz de az is h nem is szabadna ilyen munkakort betolts, mernok infoskent csomo bena gepes diakmunka van.
2020. nov. 2. 19:33
 3/22 anonim ***** válasza:
2%
Szia! Azt szabad tudnom, hogy melyik városban jársz egyetemre?
2020. nov. 2. 19:37
 4/22 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem kezdj el komolyabban az egészségeddel foglalkozni, mert ennyi idősen ez nem állapot.
2020. nov. 2. 19:43
 5/22 anonim ***** válasza:
0%
"Hagyjam ott a mekit vagy maradjak?" … - elobb edd meg a hamburgered :)
2020. nov. 2. 19:43
 6/22 anonim ***** válasza:
19%
Nem szokta a cigany a szantast! … szoktak mondani mifelenk. Menj el vattacukor arusnak nyunyoka!
2020. nov. 2. 19:51
 7/22 A kérdező kommentje:
Otthagynám, de anyám leordította a fejem, hogy jól leszerepeltem és hogy szégyent hozok rá, meg hogy puhány vagyok. Itt szenvedek az ágyban, nospa-t is bevettem, de semmi, fáj. Apám sem engedi, hogy otthagyjam, meg a haverjaim is cikiznek, hogy puhány vagyok. Így is havonta járok ezzel orvoshoz, múlt hétfőn még vesekőtörésen is voltam, folyamatosan járok mert brutálisan termelek vesekövet.
2020. nov. 2. 19:58
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább azon lepődtem meg hogy a szüleid mennyire mérgezőek. Puhany vagy??? Anyukád így beszél veled??

Azért vagy puhany mert beteg vagy és nem bírsz állni??

Azért ez elég durva.. nagyon mérgező szülőknek tűnnek nekem így első blikkre.

Hát.. én meg amondó vagyok hogy nem is biztos hogy szabadna ilyen munkakört végezni keress inkább valami jó otthoni melót tele a net a te szakmádhoz kapcsolódó munkaajanlattokkal.

2020. nov. 2. 20:17
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
A szüleid idióták, és addig végképp ne legyen bűntudatod szaros 80 ezer ft miatt, amíg azzal támogatják a gyógyulásod, hogy engedik tönkre tenni magad. Ez amit írsz, nem játék, lehet, hogy 2 hét múlva beleszoksz, de mi van, ha ott maradsz a padlón és már senki nem tud segíteni? 1-2 válaszolónak is gratulálok, elképesztő ez a szellemi színvonal, ami néha itt megy, persze ilyenkor gondolom mindenki röhög a sötét szobájában... Higgy nekem, 18-20 évesen nekem is telebeszélték a fejem az öregek, hogy puhány és semmirekellő vagyok, mert túl gyenge voltam a fizikai munkához és összeestem a 38 fokban, bezzeg ők az én koromban stb. Ma már elképzelni sem tudnám, hogy ne szellemi munkát végezzek. Szóval ebben kéne téged támogatniuk a szüleidnek, nem a konzervatív szűklátókörűségükkel b#sztatni.
2020. nov. 2. 21:25
 10/22 A kérdező kommentje:
Oké köszi :) Folyamatosan szid most is engem, de nem érdekel, én nem akarom kövi alkalommal is megélni ezt. Holnap mondok is fel és inkább keresek egy szellemi munkát.
2020. nov. 2. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!