Ha a cégnél szept 1. óta kötelező a maszk mindenkinek és 1 db személy következetesen NEM hordja, akkor ez hivatkozási alap arra hogy én se tegyem? Ha neki szabad, mindnek szabad?
Ugye a maszkviselés elvileg május óta kötelező, de csak úgy szóban, a kutya nem foglalkozott vele komolyan. Majd szept 1-től rendkívüli értekezlet, melynek témája: a maszk MINDENKINEK kötelező. Házirendbe bevették, nyilatkozatot aláíratták mindenkivel.
És van itt 1 személy, akin még soha az életben nem volt maszk. Ő megmondta már sokszor, ő fel nem veszi, nem érdekli ki mit mond és utasít.
A kérdésem: ha egynek szabad nulla következménnyel ezt megtennie, akkor mindnek szabad?
Vagyis ha én eldobom a maszkot és számonkérik hol van, akkor MUTATHATOK UJJAL a maszkot soha nem viselőre? hogy hát ha neki szabad akkor nekem is szabad-meg mindenkinek?
Mutogathatsz, csak a kutyát nem fogja érdekelni.
Ne legyél te is olyan sötét, mint ő.
Ha elkapnak te is megkapod a büntit, hiába mutogatsz.
"te is megkapod a büntit, "
Már ki kap el és milyen büntit? Miért ő milyen büntit kap? Semmit.
Gondolod majd kijönnek ellenőrizni a hatóságok? Zárva az .épület mire becsöngetnek és bejönnek még aki pucér az is felhúz egy maszkot---- semmi értelme.
Mutogathasz rá. Felőlem... Namost akit kellene hogy érdekeljen, az esetleg nem ugyanannyira lesz elnéző, mint veled.
Az egy bolond százat csinál tipikus esete is lehet.
" Amúgy az, hogy jelezd a felettesének nem jutott eszedbe? "
Kis cég kis épület a főnök tudja és látja. naponta 100x belefut a folyosón. ez nem egy multicég.
És nem értem, miért nézi el egy , elvileg a sor legvégén álló gondnokféleségnek ezt. egyszerűen nem értem. fél tőle vagy mi?
"Amúgy az, hogy jelezd a felettesének nem jutott eszedbe? "
És ha ezt megtenném én lennék a szemét vamzer aki mószerolja a szegény ártatlan habfehér munkatársát. eltaláltam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!