Képesek vagytok együttműködni olyan kollégával akit ki nem álltok?
Akkor viszont próbáljátok elviselni, ha 8 hónapja van a cégnél, nem valószínű, hogy most kilép, én lassan 3 éve vagyok itt, ahonnan most lépni akarok, már nyáron erősen gondolkodtam a váltáson, de a pandémia miatt, meg egy hiteltörlesztésem is volt, túl kockázatosnak éreztem. A pandémia még egy darabig velünk lesz, a hitelemet kifizettem, most már merek lépni.
Egyébként az a vicc, hogy nekem is keresztbe tett egy viszonylag új kolléga, aki kb. egy éve van a cégnél. Eleinte még lehetett vele dolgozni, most már nem. Én megmondtam, hogy vegyenek fel mellé egy hasonló korú kollégát, köztünk van egy generációs szakadék is, ami nekem nem lenne emberileg probléma, de szakmailag gond, főleg, hogy a cégnél befagyasztották a képzéseket, szóval ha még lehetőség lenne egy szintre jönni, akkor még ezt is át lehetne hidalni, de így nem, és én vagyok a megalkuvóbb, csendben magát emésztő típus, ő meg a hangosabb.
Én lépek, nekem biztosan lesz más, ettől nem tartok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!