Kérnétek emelést a főnöktől felmondáskor? A papír már be van adva de gondoltam elhintem, hogy némi zsé többletért maradnék-de nem erőszak a disznótor

Na és hova vettek fel így hirtelen?
Tegnap még az volt a bajod, hogy csak közmunka, utcaseprés, vagy több műszakos gyári munka van és egyiket sem vagy hajlandó elvállalni

"hogy a hülyéje megpróbált megzsarolni, hogy adjak neki több pénzt, aztán fityiszt mutattam neki, höhö."
Ott bukik a gondolatmenet hogy a felmondás a béremelési kérés ELŐTT került beadásra. Hogy nem Ő küldd el, hanem ÉN megyek el.
Mellesleg hogy a munkahelyen ki miért és kin röhög, az egy felmondás esetében irreleváns. Sose látom egyik gerinctelen patkányt se többet hát akkor nem mindegy?
"Még ha te mondtál fel, akkor is ciki, ha azon röhög az iroda meg aztán a fél város, hogy a hülyéje "
Ja és mellesleg ha bármi is kikerül a közösség elő abból, ami egy főnök és beosztott között négyszemközti tárgyaláson elhangzik, nos ott a főnök egy utolsó gerinctelen darab szar.
Ellenvetés gondolom nincs, nem is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!